Beauty

Twiggy o tajni svojih trepavica: Nekada je ljepila tri para umjetnih, danas isto postiže s jednom maskarom!

  • Osim što je zauvijek ostala upamćena kao žena zahvaljujući kojoj su minice zavladale svijetom, jedan od najpoznatijih supermodela u povijesti zapamćen je upravo i po svojim uvijek istaknutim trepavicama
  • Twiggy je napokon otkrila kako joj je za postizanje izgleda koji ju je i učinio planetarno popularnom trebalo sat i pol te da je cijeli proces uključivao čak tri para umjetnih trepavica
  • Priznala je i to kako je ovu metodu naglašavanja ostavila davno iza sebe, još otkako je otkrila maskaru koja je i više no dovoljna da samo njome postigne dramatičan izgled trepavica

Malo je beauty lookova koji su postali i ostali toliko ikonski kao onaj koji je svjetlo dana ugledao u listopadu 1967. godine. Zalizane tamno plave kose i odjevena u indigo plavi kaput s visokim ruskim crno-zeleno-crvenim ovratnikom, s naslovnice se Voguea smiješila tada 17-godišnja Twiggy, privlačeći pažnju svojim naglašenim trepavicama koje su se isticale više nego svijetlo plavo sjenilo koje je obrubljivalo njezine velike i jednako plave oči. 

 | Autor: Instagram @twiggylawson Instagram @twiggylawson Foto: Instagram @twiggylawson

Osim što je zauvijek ostala upamćena kao žena zahvaljujući kojoj su minice zavladale svijetom, jedan od najpoznatijih supermodela u povijesti zapamćen je upravo i po svojim uvijek istaknutim trepavicama kakve je nakon tog listopada 67. poželjela i o njima sanjala gotovo svaka žena na svijetu. 

Možda vas zanima Koliko je sigurno samostalno uklanjati ekstenzije trepavica? Potpuno, ako znamo kako! Rubrika Beauty Beauty

Puno je onih koji su se godinama pitali kako je Lesley Hornby poznatija kao Twiggy uspijevala postići tako savršeno definirane trepavice, a sada je napokon otkrila kako joj je za postizanje prepoznatljivog izgleda koji ju je i učinio planetarno popularnom trebalo sat i pol te da je cijeli proces uključivao čak tri para umjetnih trepavica. 

Priznala je i to kako je ovu metodu naglašavanja ostavila davno iza sebe, još otkako je otkrila maskaru koja je i više no dovoljna da samo njome postigne dramatičan izgled trepavica, a u pitanju je maskara Pillow Talk Push Up brenda Charlotte Tilbury čija je ambasadorica već dugi niz godina. 

Možda vas zanima Za zavodljiv pogled: Zara je svoju beauty liniju sad proširila i na trepavice Rubrika Beauty Beauty

“Volim Pillow Talk Push Up maskaru, a nova nijansa Dream Pop mi je najdraža!” rekla je u nedavnom intervjuu za People. "Uparujem ju s novom paletom Pillow Talk Dreams." 72-godišnja Twiggy koja je diljem svijeta poznata upravo po dramatičnim trepavicama, otkrila je i da je redovito vjerna mnogim Charlotte Tilbury proizvodima te da upravo njih smatra tajnom svoje blistave sjajne kože koja fantastično izgleda i danas. "Imam suhu kožu i jako mi je važno koristiti puno hidratantne kreme", rekla je, dodajući da je Magic Cream Charlotte Tilbury prekrasna za svaki dan, dok svake večeri koristi Magic Night Cream.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Dakako, proizvodi koje koristimo samo su dio priče pa tako i Twiggy zna koliko su važne životne navike poput pijenja mnogo vode, zdrave prehrane i kvalitetnog sna, a koje i sama svakondevno prakticira. "Na kraju priče, ljepota dolazi u mnogim oblicima, iznutra i izvana. I ona je definitivno u oku promatrača”, zaključila je. 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0