Beauty

Trikovi zvijezda s crvenog tepiha koje možeš iskoristiti i u svakodnevnom životu

  • Donosimo ti beauty trikove koje koriste i najveće zvijezde
  • Njihovi vizažisti i frizeri otkrili su kako savršeno staviti crveni ruž, ali i uloviti zadnju neposlušnu vlas koja nam kvari frizuru
  • S ovim trikovima, u svakom ćeš trenutku biti spremna za crveni tepih!

Sad kad se većinom već možemo srediti za neki događaj, a posebno smo u iščekivanju blagdanskih partyja, ovi savjeti za smokey eyes, jednostavan ombré nail art, ultra voluminoznu kosu i brojni drugi, sigurno će ti dobro doći.

1.  Sprej za teksturu

 

U trenucima prije nego što kreneš u izlazak, okreni kosu naopačke, a zatim je poprskaj sprejem za teksturu i dobro je protresi. Ako imaš kovrčavu kosu, pokušaj rukama odvojiti kovrče, a zatim je dobro još jednom protresi. 

2.  Gel za oblikovanje obrva

 

Styling gelovi s češljićem imaju moć uređivanja obrva. Tvrdoglavim dlačicama koje rastu prema dolje daje podizanje koje traje.

3.  Gumene elastične trake za kosu umjesto gumica

 

Umjesto gumica za kosu, izaberi gumene trake za kosu, koje imaju kukice na svakom kraju. Svestranije su - možeš ih omotati oko konjskog repa koliko god puta treba da stvoriš napetost - i nisu teške za korištenje, iako su izgledom pomalo zastrašujuće. Uvijek ostavi i jedan mali dio kose da omotaš oko trake kako bi ju sakrila.

4.  Sama stvori tuš za oči baš u boji koja ti treba

 

Ponekad ne postoji točna nijansa tekućeg eyelinera koju želim, pa kreiram prilagođenu tako da sjenilo za oči pretvorim u boju koristeći tekućinu za razrjeđivanje i miješanje. Smjesu zatim nanosim kosom četkicom za liner.

5.  Na brzinu stvori smokey eye look

 

Za brzi smokey eyes, upotrijebi plosnati kistić za sjenilo da naneseš sjenilo na sve kapke i tik ispod donjih trepavica jer je sjenila satenske i svjetlucave strukture najlakše pomiješati. Iscrtaj linije trepavica gelom ili olovkom i pomoću ravnog kistića, blendaj prema gore za dimenziju i dubinu bez potrebe za miješanjem više sjenila.

6.  Nauči koristiti viklere za kosu

 

Nauči dobro koristiti uviječe i viklere za kosu kako bi održala isfeniranu, voluminoznu frizuru što duže.  Nakon feniranja, ubaci ih - po sredini poput irokeze i sa strane - i svaki pričvrsti malom kopčom. Pusti ih 15-20 minuta da se ohlade, a zatim ih ukloni. Prstima prođi kroz kosu, protresi i tvoja frizura je spremna!

7.   Ombré je najlakši nail art koji možeš napraviti sama

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @hermosa_studio_ip

 

Sve što ti je potrebno da napraviš ombré nail art je šareni lak i pjenasti aplikator sjenila iz trgovine s beauty potrepštinama. Nanesi malo laka na aplikator, ali ga nemoj natopiti previše. Zatim, počevši od vrha nokta, utapkaj boju na veći dio nokta, otprilike 60 posto prema dolje. Tekstura pjene stvara cool, izblijedjeli efekt.

8.  Nemoj zaboraviti svoje ekstenzije


Ekstenzije za kosu dodaju duljinu, volumen i dramatičnost - toliko dramatičnosti – prosječnom visokom repu. Ekstenzije već prilagođene za konjski rep čine ga vrlo lakim za nadopuniti pa ekstenzije možeš omotati oko kose tamo gdje je rep pričvršćen i gdje počinje.

 

Beauty trikovi s olovkom za usne koje vrijedi isprobati Možda vas zanima Promijeni rutinu šminkanja - ovih 5 beauty trikova s olovkom za usne svakako vrijedi isprobati Rubrika Beauty Beauty

9.  Lažno pune usne

 

Kako bi stvorila iluziju punijih usana, rubovi trebaju izgledati baršunasto i blago zamućeno. Nakon nanošenja ruža, upotrijebi gusti kist za sjenilo kako bi nježno utapkala boju duž linije usana.

10.    Usavrši svoju francusku manikuru

 

Trend francuske manikure uvijek je jako popularan, a jednostavno ga možeš isprobati napraviti i sama pomoću tanke trake iz trgovine s beauty potrepštinama. Nanesi bazni premaz i ostavi da se osuši, a zatim stavi traku nekoliko milimetara od vrha nokta i oboji područje iznad bojom po svom izboru. Traku polako ukloni nakon što se osuši.

11.  Uvijek sa sobom imaj dvije vrste proizvoda za upijanje masnoće s lica

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Dobro je uvijek imati alternativu, posebno ako jedan proizvod više ne funkcionira. Tako za popravljanje šminke i podloge na licu, uvijek imaj puder u kamenu koji upija, ali i papiriće za matiranje lica! 

12.   Uzmi si vremena za usavršavanje nanošenja crvenog ruža na usne

 

Savršene crvene usne ne mogu nastati korištenjem samo jednog proizvoda, već to mora biti mješavina precizno korištene olovke za usta, ruža ili sjajila koji će usnama dati na definiciji. Ako želiš posebno dramatičan look, stručnjaci savjetuju da uz sam rub usana tanko na četkici naneseš crveno rumenilo koje će tvoje usne posebno istaknuti.

13.   Uhvati neposlušnu kosu 

 

Četkica za zube posprejana lakom za kosu uhvatit će i zadnju neposlušnu vlas i skloniti je bez da naškodi izgledu tvoje frizure, a odlično je i to što je dovoljno mala da ti stane u torbicu pa ju sa sobom možeš ponijeti svuda!

Možda vas zanima Ovo je 8 beauty trendova koji će biti popularni u 2022., koji ti se najviše sviđa? Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0