Beauty
Beauty trikovi s olovkom za usne koje vrijedi isprobati

Promijeni rutinu šminkanja - ovih 5 beauty trikova s olovkom za usne svakako vrijedi isprobati

  • Nakon što pronađemo svoju savršenu rutinu šminkanja, često smo skloni sve manje i manje eksperimentirati
  • Međutim, nije loše ponekad izići iz rutine šminkanja
  • Stoga smo počeli tražiti nove make-up trikove i pronašli smo ono što smo tražili

Pokazat ćemo ti pet trikova s olovkom za usne koje vjerojatno dosad nisi znala i koje bi svakako trebala isprobati.

Ovih pet trikova s olovkom za usne zauvijek će promijeniti tvoju rutinu šminkanja

1. Pritisni usne zajedno

Sa stisnutim usnama za savršena crvena usta za poljubac? Ne treba dvaput reći! Uzmi svoju omiljenu crvenu olovku za usne i kreni. Za ovaj trik jednostavno zategni usne tako da ih pritisneš zajedno pa tako smanjiš volumen usana. Zatim nanesi olovku i brzim pokretima potpuno ispuni usnu. Upotrijebi olovku za usne da lagano prođe između usana tako da dosegne cijelu usnu.

U sljedećem koraku drži usne stisnute, stavi olovku na stranu i uzmi crveni ruž. Sada koristi istu tehniku kao i s olovkom, lijepo popuni usne bojom i et voilà - savršena crvena usta koja mame poljupce su spremna.

@lera_valesta

😍😲👍🏼 inst: lera_valesta

♬ original sound - gil

Rezultat ovog trika s olovkom za usne je upečatljiv, ali primjena bi mogla biti malo preteška, osobito za beauty početnike, jer trik zahtijeva dobro poznavanje vlastitog oblika usana.

Možda vas zanima Adelin vizažist otkriva trik zbog kojeg su joj oči uvijek tako lijepo našminkane Rubrika Beauty Beauty

2. Više volumena

Kod „Juicy Lips“ radi se o poigravanju s dvije kontrastne boje. Dok tamna boja putuje do ruba usana, svjetlija, toplija boja se nanosi na središte usne pa zbog toga izgleda vizualno veća. Odaberi tamnu olovku za usne po svom izboru, njome uokviri usne i popuni ih tako da samo sredina ostane bez crte. Zatim zgrabi svjetliji ruž za usne i nanesi ga kao i obično – tako će se olovka stopiti s ružem. Ostaje prekrasan rezultat kao da si bila kod profesionalca.

@jasminedaraphet Reply to @ihateyou101_ i posted another tutorial a little before this one but lolz i wanted to do it again 😭 #lipliner #liptutorial #lipcombo #lips ♬ original sound - 💗𝙰 𝙺 𝙸 𝚁 𝙰 💗

Ako želiš malo pojačati učinak, možeš nanijeti i malo sjajila. Vidjet ćeš da će ti usne zbog toga izgledati puno voluminoznije.

Trik s olovkom za usne za lijepe i pune usne Možda vas zanima Ovaj uvrnuti trik s olovkom za usne zapalio je Internet, rezultat je uistinu zapanjujući Rubrika Beauty Beauty

3. Bye bye olovka za usne

Je li olovka za usne apsolutno neophodna u tvojoj beauty rutini? Isprobaj nešto novo, ostavi liner i zamijeni ga konvencionalnim korektorom. Iznenadit ćeš se kako će krajnji rezultat izgledati sjajno.

Jednostavno nanesi boju ruža po svom izboru na usne – što je ton kričaviji, to je bolji učinak. Potom uzmi korektor i pređi njime preko konture usana. Zatim uzmi ili spužvicu za šminkanje ili puder te lagano utapkaj korektor na usne dok se boja ruža i korektor lijepo ne sjedine. Ako želiš, sredinu usana sada možeš naglasiti malim highlighterom i tako svom make-up izgledu dati završni pečat.

@29apr421 lipstick make-up#makeup #lipstick #fyp ♬ All The Way Up - Fat Joe & Remy Ma

4. Promijeni oblik usta zahvaljujući triku s olovkom za usne

Ovaj trik nam je bio osobito uzbudljiv, jer pravilna upotreba olovke za usne može promijeniti oblik usta. Kako bi to učinila, uzmi podlogu i nanesi je na kutove usta s pomoću beauty četkice ili spužvice – to više usmjerava fokus na središte tvojih usana i stoga je važan korak u vizualnoj promjeni oblika. Zatim uzmi olovku za usne po svom izboru i povuci malo nagnutu liniju u predjelu kuta usta. Zatim oboji gornju konturu usana kao i obično.

@kali.ledger Full details on IG!! Using @em.cosmetics #makeup #makeuphacks #egirl #liptutorial 🎶 @thekidlaroi @justinbieber @carneyval ♬ original sound - kali.ledger

Potom dolazi najvažniji dio: nacrtaj polukrug na donjoj usni koji izostavlja kutove usta. Prstima zagladi olovku za usne i ponovno nanesi podlogu na kutove usta – time se pojačava zaobljen efekt koji želimo postići uz pomoć olovke za usne. Sada uzmi svoj omiljeni ruž, nanesi ga unutar olovke za usne i tvoje će usne odmah izgledati zaobljenije.

Možda vas zanima Djevojka pokazuje odličan trik za nanošenje pudera koji ti može uštedjeti vrijeme i novac Rubrika Beauty Beauty

5. Definirane usne

Zvijezde poput Rihanne imaju posebno izraženo „srce“ usana, zbog čega usne izgledaju puno definiranije. Ako nemaš definirano srce usana, ne moraš biti tužna, jer, naravno, pronašli smo način kako da našminkš usne à la Rihanna. Dakle, uzmi olovku za usne po svom izboru i njome ocrtaj konturu usana kao i obično. Ali, umjesto da slijediš prirodan oblik srca usana, oboji ga malo oštrije.

@nadina_ioana 👄 #Liptutorial #MavenBeauty @mavenbeauty #lipliner#lips#lipstick#redlips#lipschallenge#labial#pintalabios#labiosrojos#labioschallenge#boca#buze ♬ bad guy - Billie Eilish

Zatim ili popuni usne ostatkom olovke za usne ili uzmi odgovarajući ruž za usne i tvoje usne à la Rihanna su spremne.

Photo: Shutterstock

Komentari 0