Beauty

Tony Moly kozmetika stigla je u Hrvatsku. Moraš vidjeti ova preslatka pakiranja!

  • Popularni brend korejske kozmetike, Tony Moly, stigao je u poslovnice Müllera u Hrvatskoj
  • Ovaj brend prepoznatljiv je po otkačenim pakiranjima koji odmah privlače pažnju
  • Na naše police stigale su popularne sheet maske, ali i drugi proizvodi za njegu lica i tijela

Sigurno si već čula za Tony Moly, brend korejske kozmetike koji je svijet osvojio najšarmantnijim pakiranjima. Sigurno si već vidjela barem jednu blogericu koja je poludjela za proizvodima pakiranim kao jaje, panda, banana ili rajčica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TONYMOLY USA Official (@tonymoly.us_official) on

Proizvodi ovog brenda ovih su dana pristigli na police svih većih ller poslovnica, a ovo su proizvodi koje definitivno jedva čekamo isprobati:

I'm REAL Sheet Mask, maske za lice

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Jedan od najpopularnijih proizvoda Tony Molya definitivno su sheet maske I'm REAL. U toj liniji maski nalazi se čak 14 različitih namjenskih maski - maska od limuna za posvjetljivanje, maska od riže za čišćenje, maska od crnog vina za pore. Među omiljenim maskama iz linije nalazi se maska od avokada koja hrani kožu te maska od morske trave koja ju hrani. Brojni svjetski poznati blogeri kunu se u njihovi učinkovitost, a vjerna korisnica je i Jenna Dewan. Na Müller stranicama pronašli smo informaciju da je cijena jednog pakiranja ovih maski 49,90 kn. 

Banana Hand Milk, krema za ruke

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Krema za ruke u obliku banane drugi je na listi hit proizvoda ovog brenda. Osim ludo slatkog pakiranja u obliku banane, ova krema za ruke navodno je jako hidratantna i može spasiti isušenu kožu ruku. U konačnici, iz brenda obećaju da miriše poput netom ispečenog kruha od banane. Za 45 ml ovog zadovoljstva u Mülleru ćeš platiti 69,90 kn

Panda's Dream So Cool Eye Stick, balzam za područje oko očiju

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Možda vas zanima Najvažnija stvar koju snažne, samopouzdane žene imaju (i znaju sačuvati) Rubrika Life&style Life&style

Imaš problema s podočnjacima i vrećicama ispod očiju? Ova mala, slatka pandica mogla bi stati na kraj svim tvojim problemima. Riječ je o proizvodu u sticku koji hladi i revitalizira tvoje područje ispod očiju te otklanja izgled umornih očiju. Osim toga, navodno će umanjiti i vrećice ispod očiju. Pandica se našla i na našim policama, a cijena joj je 89,90 kn. Jedva čekamo isprobati!

Kiss Kiss BBO BBO Lip Balm, balzam za usne 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Kad je riječ o njezi usana, Tony Moly jedan je od brendova kojem mnogi vjeruju. Upravo je Kiss Kiss BBO BBO balzam za usne onaj u koji se mnogi kunu kad je u pitanju njega i obnova usana. Osim toga, balzam je obogaćen medom i borovnicom te navodno miriši kao san. A pakiranje će uljepšati baš svaki stolić s kozmetikom, zar ne? Cijena balzama je 69,90 kn.

Panda's Dream Hand Cream, krema za ruke

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Ako ti se ne sviđa krema u obliku banane, uvijek možeš odabrati onu u obliku pande. U njoj se nalaze brojni njegujući sastojci kojima prevodi med, a iz brenda obećaju mekane i podatne ruke. Osim toga, ova pandica obećava da će ujednačiti boju kože na tvojim rukama te ih držati hidriranim satima. I njena je cijena 69,90 kn.

Možda vas zanima Make-up u obliku pizze odmah se uselio na našu listu želja! Rubrika Beauty Beauty

Koliko smo mogli uočiti u našem brzom izletu u poslovnicu Müller na Trgu bana Jelačića, neki kultni proizvodi poput slavnog primera u obliku jajeta nisu stigli na naše police. Možemo samo željno iščekivati njihov dolazak i odmah se baciti na testiranje proizvoda koji su već došli. Stvarno smo uzbuđeni! 

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0