Beauty

Make-up u obliku pizze odmah se uselio na našu listu želja!

  • Glamlite je izbacio paletu sjenila i umjetne trepavice koje izgledaju kao pizza
  • Paletu su već nahvalili Youtuberi, a cijena joj je 40 dolara
  • Umjetne trepavice već su rasprodane 

Make-up u obliku jednoroga više nije najveće iznenađenje na koje možeš naletjeti u bespućima interneta. Novi vrući trendovi nešto su šareniji, smješniji i podsjećaju nas na našu najdražu hranu. Naime, brend Glamlite na tržište je lansirao Glamlite Pizza paletu sjenila za oči. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glamlite Cosmetics (@glamlite) on

Ova otkačena paleta sastoji se od 18 sjenila posve različitih boja - od kričave roza pa do smeđih i ciglastih nijansi kakve nosimo svaki dan. Ako je vjerovati popularnim beauty guruima koji su paletu već recenzirali, riječ je o vrlo pigmentiranim sjenilima s kojima je lako kreirati odvažne lookove. Cijena ove palete na Glamlite stranici iznosi 40 dolara (oko 260 kn) i moramo priznati da smo baš jako zaintrigirani! 

S obzirom da je paleta u rekordnom roku požela uspjehe, Glamlite je lansirao iz pripadajuće umjetne trepavice. Točnije, lansirao je čak 5 modela koji se razlikuju po dramatičnosti - od suptilnih do ekstremno glamuroznih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glamlite Cosmetics (@glamlite) on

Možda vas zanima Najbolji drogerijski puderi (do 100 kuna) sa zaštitnim faktorom - jer sunce je opasno jako Rubrika Beauty Beauty

Cijena jednog para trepavica iznosi 12 dolara (oko 80 kn), a koliko su popularne govori i činjenica da su već rasprodane. Nadamo se da će uskoro stići! Brzo će Dan žena, počastimo se pizzom! 

Photo: PR/WhatsApp
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Norelinna

    Norelinna

    Umoran od stalnih pokušaja gubitka težine? Preporučujem najbolji alat za mršavljenje, pomogao mi je >>>> www.Takeslim.Com