Beauty
tonirana krema sa SPF-om

Tonirane kreme sa SPF-om zaglađuju i štite kožu - ovih 7 vrijedi isprobati

  • Iako svi volimo kadkad zablistati s apsolutnim glam makeupom i svakodnevni "no makeup makeup" look može izgledati jednako predivno
  • Uz klasične tekuće pudere, na beauty tržištu postoji niz drugih proizvoda s kojima može izjednačiti naš ten i zagladiti kožu bez da na lice stavljamo tešku podlogu
  • Za takav lagan i prozračan makeup najbolji su izbor tonirane kreme, a posebno one sa SPF-om, koje će nam osim prekrivanja nesavršenosti pružiti i zaštitu od sunca!

Svejedno jesmo li u potrazi za savršenim baznim proizvodom s kojim će naša koža zablistati, onim od koje se naša koža neće mastiti ili jednostavno dodatnom zaštitom od sunca s mogućnosti prekrivanja, tonirane kreme sa SPF-om odličan su izbor, a posebno za tople proljetne i ljetne dane. 

tonirana krema sa SPF-om | Autor: Instagram @saiebeauty Instagram @saiebeauty tonirana krema sa SPF-om

Što je tonirana krema sa SPF-om?

Tonirane kreme sa SPF-om višenamjenski su beauty proizvodi koji istodobno hidratiziraju kožu, prekrivaju nesavršenosti na našoj koži i izjednačavaju ten te štite od sunčevih zraka. Koži pružaju blago do srednje prekrivanje i zdravi sjaj te su brz način za ujednačavanje i podizanje blistavosti našeg tena. 

tonirana krema sa SPF-om | Autor: Instagram @heychanb Instagram @heychanb tonirana krema sa SPF-om

U ovim je hibridnim proizvodima hidratantna krema spojena s laganim puderom, čime dobivamo najbolje od oba svijeta: hidrataciju koju našoj koži pruža krema te izjednačen ten koji inače postižemo puderom. Također, tonirane kreme sa SPF-om sadrže i brojne druge hranjive sastojke, poput vitamina C, antioksidansa i niacinamida.

Guerlain Terracotta Le Teint puder Možda vas zanima Kultni Guerlainov Terracotta puder u kamenu dobio je nasljednika nakon 38 godina, tekući Terracotta Le Teint Rubrika Beauty Beauty

Iako sadrže SPF zaštitu, tonirane kreme sa SPF-om u našoj makeup rutini možemo koristiti kao odličan i uvijek dobrodošao dodatak, ne zaboravljajući klasičnu kremu sa zaštitom od sunca.

tonirana krema sa SPF-om | Autor: Instagram @christintalksbeauty Instagram @christintalksbeauty tonirana krema sa SPF-om

Tonirane kreme sa SPF-om nezaobilazan su dio svakodnevne makeup rutine u proljeće i ljeto, a u nastavku donosimo 7 provjerenih prijedloga koje beauty zajednica obožava!

Nars Pure Radiant tonirana krema sa SPF-om 30

Ova tonirana krema sa SPF-om jedan je od hvaljenih Narsovih proizvoda zbog svoje dugotrajnosti i prikrivanja koje pruža. Pure Radiant na koži ostavlja prirodan izgled i ne začepljuje pore, uz SPF 30.

tonirana krema sa SPF-om | Autor: Notino Notino Pure Radiant, (50,60 eur)

Ilia Super Serum Skin Tint tonirana krema sa SPF-om 40

Super Serum Skin Tint tonirana je krema sa SPF-om 40 clean beauty brenda Ilia. Uz visoku zaštitu od sunca, hranjiva formula sadrži hijaluronsku kiselinu, niacinamid i skvalan. Dostupna je u 26 nijansi te je pogodna za korištenje i na problematičnoj koži s aknama, suhoj, kao i zreloj koži. 

tonirana krema sa SPF-om | Autor: niche-beauty.com niche-beauty.com Ilia, Super Serum Skin Tint, (56,00 eur)

Laura Mercier Natural Skin Perfector tonirana krema sa SPF-om 30

Ova tonirana krema sa SPF-om ostavlja na koži predivan lagan i prozračan finiš koji pruža formula obogaćena uljem sjemenki voća tamarinda, uljem makadamije i uljem sjemenki kukuija. Hranjiva formula koži pruža cjelodnevnu hidrataciju. 

tonirana krema sa SPF-om | Autor: makeup.hr makeup.hr Laura Mercier, Natural Skin Perfector, (49,55 eur)

Saie Slip Tint Dewy tonirana krema sa SPF-om 35

Tonirana krema sa SPF-om clean beauty brenda Saie ima vrlo bogatu listu moćnih sastojaka, uz mineralnu kremu za zaštitu od sunca sa SPF-om 35, poput hijaluronske kiseline, ekstrakta slatkog korijena i cvijeta maćuhice, koji pomažu hidrirati, posvijetliti i zaštititi kožu prilikom svake upotrebe. Slip Tint Dewy tonirana krema sa SPF-om dostupna je u 14 nijansi koje pružaju lagano prekrivanje s prirodnim sjajem.

tonirana krema sa SPF-om | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Saie, Slip Tint, (30,50 eur)

Rare Beauty Positive Light tonirana krema sa SPF-om 20

Positive Light tonirana krema sa SPF-om 20 iz Rare Beautyja nakon svojeg je lansiranja ubrzo postala vrlo tražen makeup proizvod. Dizajnirana s njegujućim i umirujućim učincima te obogaćena mješavinom lotosa, gardenije i vitamina E, Positive Light je lagana tonirana krema sa SPF-om širokog spektra koja pruža blistavi finiš, a dostupna je u 24 nijanse. 

tonirana krema sa SPF-om | Autor: feelunique.com feelunique.com Rare Beauty, Positive Light Tinted Moisturizer, (29,64 eur)

L’Oréal Paris Age Perfect BB Cover tonirana krema sa SPF-om 50

Ova tonirana krema sa SPF-om idealan je izbor za kožu s borama i nesavršenostima poput pigmentacijskih mrlja, jer će svojom hidratantnom formulom i laganom kremastom teksturom ujednačiti ten i istodobno zaštititi kožu od sunčevih zraka. Srednji stupanj prekrivanja ostavlja prirodan finiš na licu i pomlađen izgled.

tonirana krema sa SPF-om | Autor: Notino Notino L’Oréal Paris, Age Perfect BB Cover, (13,70 eur)

IT Cosmetics CC+ Cream tonirana krema sa SPF-om 50

Kultna IT Cosmetics CC+ tonirana krema sa SPF-om 50 već je godinama omiljeni makeup proizvodi onima koji žele prekrivanje tekućeg pudera, a hranjive benefite hidratantne kreme. Ujednačava ten i pruža jako prekrivanje, njeguje kožu te joj pruža zaštitu od sunca u jednoj formuli obogaćenoj glicerinom, hijaluronskom kiselinom, avokado uljem i vitaminom C. Također, retinol i peptidi u formuli pomažu prirodnu proizvodnju kolagena te ublažavanju bora.

tonirana krema sa SPF-om | Autor: Douglas Douglas It Cosmetics CC+ Cream, (42,89 eur)

serum tekući puder Možda vas zanima 9 najboljih serumskih pudera: prekrivaju, njeguju i garantiraju blistav izgled svakom tipu kože Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @kelanihamel

Komentari 0