Beauty
Franka Batelić

Tko stoji iza frizura Maje Šuput, Franke Batelić, Albine, Jelene Rozge i mnogih drugih?

  • Godine truda, marljivog rada i predanost kvalitetnoj usluzi učinile su Zvonimira Franića možda i najuspješnijim hrvatskim frizerom 
  • Otvoren je novi Salon Franić, u zagrebačkoj Hondlovoj ulici 2C, a luksuzom parira salonima kakve viđamo u  svjetskim metropolama
  • Krunu karijere Zvonimir Franić proslavio je u krugu klijenata i suradnika, a goste je zabavljala Jelena Rozga

Novi Salon Franić diči se svojim luksuznim  interijerom koji odiše elegancijom. Tako će se svi oni koji vole svoju kosu i žele originalnu frizuru ubuduće uputiti u zagrebačku Hondlovu ulicu 2C u novootvoreni frizerski salon koji doista izgleda svjetski.

Foto: Instagram @desiperkins, čokoladni sirup boja kose Možda vas zanima 'Predah od bojenja' je vrlo vrući trend! I dalje malkice farbamo kosu, ali se ona puno laše održava Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Otvorenje nije moglo proći bez velike proslave, a preseljenje na novu i veću lokaciju ujedno je i proslava jubilarnih deset godina karijere vjerojatno najuspješnijeg hrvatskog frizera, Zvonimira Franića. Tako su se Franiću u proslavi pridružili njegovi suradnici, klijenti, ali i mnoge poznate osobe s kojima već dugi niz godina njeguje uspješnu suradnju.

Otvorenje novog Salona Franić | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Otvorenje novog Salona Franić

Za dobru glazbu pobrinula se Jelena Rozga, koja je sve prisutne oduševila repertoarom na kojem su mjesto pronašle akustične verzije njezinih najpoznatijih pjesama, a otvorenje nisu propustili ni Maja Šuput, Nives Ivanković, Franka Batelić, Albina, Dina Dragija te mnogi drugi.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design  | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

 | Autor:

Zvonimir Franić je sinoć predstavio i još jednu novost u svom poslovanju. Postao je distributer za čak sedam zemalja regije za trenutačno jedan od najpopularnijih brendova za kosu na svijetu – Monpure.

„Više od deset godina, svakodnevnim radom u salonu imao sam prilike isprobati mnoštvo proizvoda za njegu kose. U želji da svojim klijentima ponudim samo najbolje, odlučio sam krenuti korak dalje. Postavio sam si cilj da svojim klijentima želim ponuditi i omogućiti isključivo visokokvalitetne, nišne brendove koji će promijeniti način na koji se njegujemo, a rezultati nakon korištenja govorit će sami za sebe.  U mnoštvu proizvoda i brendova koji se danas nude na tržištu, onaj koji se posebno istaknuo svojim clean, izrazito koncentriranim, biljnim formulama, te me osobno oduševio, bio je Monpure“, rekao je Zvonimir.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

 | Autor:

„U salonu ćemo uskoro predstaviti cijelu Monpure liniju, od kojih bi posebno istaknuo njihov bestseller proizvod Follicle Boost Hair Density Serum koji smanjuje ispadanje kose, potiče i ubrzava rast zdrave, sjajne i čvrste kose“, naglašava Zvonimir.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Možda vas zanima Barbie visoki rep izgledat će super u svakoj svečanoj prilici. Evo kako ga napraviti bez puno muke Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram@frankaofficial_

Komentari 0