Beauty

TikTokov viralni miris rasprodan je u samo pet sati, a sada je dostupan za kupnju i u Europi

  • Već je dugi poznato da TikTok stvara trendove, a ono što je popularno na ovoj društvenoj mreži brzo se rasproda
  • Upravo se to dogodilo s parfemom Missing Person brenda Phlur - parfem se u Americi rasprodao u 5 sati, a lista čekanja je bila preko 200.000 ljudi
  • Od 12. rujna parfem će se moći kupiti i u Velikoj Britaniji, točnije u Selfridgesu

Još jednom smo ovdje da razgovaramo o kozmetičkom proizvodu čija je popularnost naglo porasla zahvaljujući TikToku. Ovoga puta riječ je o parfemu Missing Person brenda Phlur. Uzevši u obzir brojku od nevjerojatnih 5,2 milijuna pregleda, sa sigurnošću možemo reći kako je ovo jedan od najpopularnijih mirisa na društvenim mrežama ove godine. Parfem se u SAD-u rasprodao u samo 5 sati, a lista čekanja broji stotine tisuća imena. 

Zašto je Phlurov parfem Missing Person toliko popularan?

Jasno nam je da postoje brojni proizvodi koji su toliko traženi i željeni, a istodobno ekskluzivni, no ipak nam nije jasno otkud tolika pomama za parfemom koji nitko osim nekolicine nije ni imao prilike isprobati?

Možda vas zanima Što je 'jello' koža, jedna od novih TikTok opsesija, i zašto mi se ovaj trend sviđa Rubrika Beauty Beauty

Kao i uvijek, i ovoga puta radi se o dobrom marketingu, a ako je za vjerovati onima koji ga već imaju - i neodoljivom mirisu. Popularnosti parfema zasigurno su pridonijele i poznate osobe poput Mirande Kerr koje su za Missing Person imale oduševljene riječi hvale, kao i brojni TikTokeri koji su ga učinili viralnim. To uključuje i TikTokericu Rachel Rigler za koju vjerujemo da je pokrenula histeriju kada je miris opisala kao 'onaj osjećaj zaljubljenosti, miris je vrlo poznat".

@rachelrigler Adam’s reaction to Missing Person by @Phlur 💋✨ #perfume #phlur #perfumetok #fragrance ♬ original sound - Rachel Rigler

Frustrirajuće za mnoge, do sada je miris, koji je kreirala Chrishelle Lim, američka digitalna kreatorica i poduzetnica, bio dostupan samo u SAD-u. Ali od 12. rujna, dostupan je i u Velikoj Britaniji gdje će se moći kupiti u Selfridgesu (online i u trgovini). Uz Missing Person, tu su i osam drugih mirisa, parfema za putovanja i proizvoda za tijelo.

Pogled baš poput Marilyn Monroe: TikTok je otkrio make up tehniku slavne glumice za puniji izgled trepavica

"Kreirana od strane stilistice i digitalne influencerice Chriselle Lim, kolekcija modernih mirisa nadahnuta je sjećanjima, trenucima, iskustvima i osjećajima – svaki od njih odgovorno su izradili parfimeri svjetske klase," stoji u opisu kolekcije. Inače, PHLUR je jedan od prvih brendova parfema koji se obvezao na potpuno otkrivanje  sastojaka svojih mirisa, praksa koja danas nije potrebna ni česta u industriji.

Što reći nego - ako ga želiš, vrijeme je da se upišeš na listu čekanja

 

Photo: Instagram @phlur

Komentari 0