Beauty

The Ordinary ne staje s novitetima! Sada su lansirali odličan serum za smanjenje pora i masnog sjaja kože

Brend za njegu kože, The Ordinary, ove se sezone definitivno ne suzdržava s lansiranjem najnovijih proizvoda! Nakon Saccharomyces Ferment 30 % Milky Tonera za sjaj, ujednačavanje, uspostavljanje ravnoteže i piling kože, sada je brend lansirao i inovativni serum namijenjen sužavanju pora te borbi protiv masne kože. Radi se o Balancing & Clarifying serumu koji obećava kreirati vidljivo čišću kožu, zahvaljujući čak sedam ključnih sastojaka. Kao stvoren je za sve one koji se bore s prištićima i začepljenim porama.

Možda vas zanima Još nisi isprobala serum s peptidima? Ovo je 8 najboljih koji će preobraziti kožu već nakon prvog nanošenja Rubrika Beauty Beauty

The Ordinary Balancing & Clarifying Serum na bazi vode, savršen je za ljeto!

Balancing & Clarifying Serum višestruko je aktivno rješenje koje ima cilj riješiti cijeli jedan niz problema s kožom. Smanjuje lučenje viška sebuma i vidljivost proširenih pora koje su uobičajeni problem za one s masnim tipom kože. Osim toga, hidratizira kožu tijekom dana i jača kožnu barijeru, pomažući uravnotežiti sadržaj ulja i vode u koži. To sprječava da ona postane previše suha ili ogoljena, što je uobičajena nuspojava mnogih proizvoda za kontrolu masnoće. Također, smanjuje pojavu novih i vidljivost postojećih ožiljaka od akni za ujednačeniji i blistaviji ten. S obzirom na to da se radi o serumu na bazi vode, a ne ulja, ovo je idealan, lagani skincare proizvod za ljeto koji će našoj koži vraćati ravnotežu tijekom putovanja, visokih temperatura te pojačanog znojenja i kupanja u slanoj, morskoj vodi.

Možda vas zanima Zahvaljujući ovoj drogerijskoj CC kremi koža će ti blistati kao da si bila na skupom tretmanu lica Rubrika Beauty Beauty

7 ključnih sastojaka

Ovaj serum je spoj sedam ključnih sastojaka. Sarkozin i L-karnitin su prirodne molekule koje smanjuju pojavu masnoće i sjaja. Polilizin je njihova patentirana molekula koja također na sličan način smanjuje lučenje sebuma. Adenozin pomaže smanjiti vidljivost pora i teksturirane kože. N-acetilglukozamin obavlja piling kože, poput kiselina, ciljajući začepljenja i diskoloracije na koži. Ektoin štiti kožnu barijeru od gubitka vode i pomaže u održavanju optimalne razine vlage. Na kraju, Lactococcus Ferment Lysate podupire rad kožne barijere, što pridonosi njezinom cjelokupnom zdravlju.

Možda vas zanima Prema Redditu, ovo su najbolja i najmirisnija ulja za tijelo za mekanu, glatku, nahranjenu i sjajnu kožu Rubrika Beauty Beauty

Dokazani rezultati

Rezultati testiranja Balancing & Clarifying Seruma pokazuju obećavajuće rezultate. Pruža vidljivo čišću kožu smanjujući znakove začepljenosti pora, višak masnoće i neujednačenu teksturu kože. Također smanjuje onaj nepoželjni sjaj kože, poboljšava njezinu teksturu i smanjuje pojavu ožiljaka nakon akni. Ne samo da pruža ove prednosti pročišćavanja, već i hidratizira kožu cijeli dan te jača njezinu zaštitnu barijeru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli lisi (@lisi.shops_)

The Ordinary Balancing & Clarifying Serum uzbudljiv je dodatak njihovoj ponudi proizvoda i prikladan je za sve tipove kože. Dizajniran je za korištenje kao dio drugog koraka u našoj rutini koji je namijenjen liječenju raznih problema s najboljim aktivnim sastojcima. Ovaj serum dobar je izbor za one koji imaju masnu kožu i kožu sklonu nepravilnostima. Cijena mu je 23,90 eura, a možeš ga kupiti ovdje.

Možda vas zanima Čim nosiš suknju ili haljinu, koža među bedrima ti se iziritira? Ovih 10 proizvoda će ti pomoći to izbjeći Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @shay.sullivann
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    super