Beauty
The Ordinary Retinal 0,2 Emulsion

'The Ordinary' je lansirao novi proizvod s retinalom koji je puno snažniji od retinola

  • 'The Ordinary' je proširio svoju ponudu retinoidnih proizvoda za potrošače koji traže napredniju alternativu
  • 'Retinal 0,2% Emulsion' najnovija je inovacija brenda za njegu kože
  • Ova emulzija uklanja bore te daje ton koži, teksturu i sjaj već nakon dva tjedna

Retinal, poznat i kao retinaldehid, oblik je vitamina A koji se pretvara u retinoičnu kiselinu „u jednom koraku“, dok su retinolu potrebna dva koraka kako bi na kraju pružio dobrobiti koži.

Kao rezultat toga, retinal učinkovitije isporučuje potrebnu molekulu kada se nanese na kožu. Ova jedinstvena „The Ordinary Emulsion“ koristi inkapsulirani retinaldehid, gdje su molekule retinaldehida obavijene česticama hidroksiapatita. Brand „The Ordinary“ opisao je „Retinal 0,2% emulziju“ kao „jačeg brata retinola“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Ordinary (@theordinary)

„Koncentracija od 0,2% ove formulacije smatra se neuobičajenom i nalazi se na višoj granici razine koncentracije retinala koja se trenutačno nalazi na tržištu“, objasnio je Prudvi Kaka, glavni znanstveni direktor u „The Ordinary to Cosmetics Business“.

Ulje za lice Možda vas zanima Ovo drogerijsko ulje za lice djeluje poput faceliftinga i idealno je za 'beauty sleep' Rubrika Beauty Beauty

„Ova nova formulacija također sadrži sintetičke analoge zobi koji pomažu u borbi protiv nelagode i suhoće kože, što može biti uobičajen problem povezan s upotrebom proizvoda na bazi retinoida. Zahvaljujući visokoj koncentraciji retinala, ova formula donosi značajne prednosti uz primjenu samo dva puta tjedno“, tvrde iz branda. 

 | Autor: The Ordinary The Ordinary

Svoj novi proizvod opisuju ovako: „Retinal 0,2% emulzija je vrlo jaka retinoidna formula koja brzo učvršćuje i zaglađuje kožu te primjetno smanjuje pojavu tamnih mrlja. Pomaže poboljšati teksturu kože, istovremeno ciljajući na neujednačen ton te pojačava sjaj kože. S visokom koncentracijom retinala od 0,2%, Retinal 0,2% emulzija može osjetno poboljšati čvrstoću kože i poboljšati izgled linija i bora na licu i čelu. Formula s teksturom seruma prikladna je za sve tipove kože, a preporučuje se iskusnim korisnicama retinoida.“ Cijena: 13,62 eura. 

proizvodi za lice s retinolom Možda vas zanima 7 drogerijskih krema i seruma s retinolom koji su jednako učinkoviti kao i oni po višim cijenama Rubrika Beauty Beauty
Photo: The Ordinary

Komentari 0