Beauty
Ulje za lice

Ovo drogerijsko ulje za lice djeluje poput faceliftinga i idealno je za 'beauty sleep'

Želiš se ujutro probuditi sa svježim tenom i zategnutom kožom? Tada bi se trebala osloniti na učinkovitu večernju rutinu. To uključuje proizvode koji ne samo da tvojoj koži daju dodatnu dozu vlage i umiruju je, nego bi sastojci trebali podržati i noćne procese regeneracije. U ovom slučaju dobro je koristiti bogato ulje za lice koje optimalno hrani kožu. A ovo ulje za lice noću djeluje poput faceliftinga, pa ćeš se probuditi s „učvršćenim“ licem.

Ovo drogerijsko ulje za lice djeluje poput faceliftinga

Riječ je o organskom noćnom ulju za oporavak i regeneraciju od konoplje Garnier Organic Hemp Nourishing Facial Oil koje možeš kupiti u lokalnoj drogeriji ili na Amazonu za nešto manje od 10 eura. Veganska formulacija od organskog ulja sjemenki konoplje, omega-3 i omega-6 masnih kiselina i vitamina E učinkovito hidratizira tvoju kožu i jača zaštitnu barijeru kože kako bi se sljedećeg jutra probudila s lijepim tenom. 

 | Autor: PR PR Foto: PR/Garnier Organic Hemp Nourishing Facial Oil

Osim toga, antioksidansi koje sadrži podupiru procese popravka i regeneracije kože, koji se odvijaju punom brzinom dok spavaš. Na taj način mogu se smanjiti vidljivi znakovi starenja i učinkovito spriječiti nastanak novih. 

Razlika između ulja za lice i seruma

Najveća razlika između ulja za lice i seruma je tekstura. Ulja sadrže veće molekule koje ne mogu prodrijeti u kožu tako duboko kao serumi. Ulja za lice stvaraju zaštitni film na koži. Stoga se nemoj osloniti samo na jedan od ta dva proizvoda, nego ih kombiniraj. U konačnici, oba se proizvoda savršeno nadopunjuju i osiguravaju učinkovitu i održivu rutinu njege kože koja je bolja od bilo kojeg faceliftinga.

Možda vas zanima 7 top krema s kolagenom za nahranjenu i glatku kožu lica bez finih linija i bora Rubrika Beauty Beauty
Photo: PR

Komentari 0