Beauty

Nije povrće samo zdravo, ono je i beauty alat. TikTokerica je podijelila makeup trik s brokulom

  • TikTok je doista neiscrpan izvor raznih beauty savjeta i trikova
  • Ovaj novi beauty trik sakuplja iz minute u minutu gomilu lajkova na TikToku, a malo je reći da je neobičan 
  • Upozorenje o spojleru: uključuje korištenje zelenog povrća! 

Trend, inače nazvan #broccolifreckles, dobio je više od 3 milijuna pregleda pod tim hashtagom na Tiktoku, a riječ je o doista neobičnom načinu stvaranje pjegica na licu. Naime, potiče ljude da koriste glavicu brokule za nanošenje šminke na lice kako bi stvorili iznenađujuće realan 'pjegavi izgled'. (I nepotrebno je reći da radi prilično dobar posao!)

Abigail Jones, koja se na društvenim mrežama naziva @abis_skincare, otišla je na TikTok kako bi podijelila kako ovaj trend funkcionira. U videu beauty influencerica uzima cvjetić brokule i utapka ga u korektor. Zatim koristi povrće za nanošenje šminke na lice.

@abis_skincare the broccoli freckles hack 🥦 #broccolifreckles #fakefreckles #makeuphack #makeup ♬ original sound - ❦

Jones postavlja pjegice gore-dolje po licu, počevši od obraza do nosa. 'isprobavajući trik za pjege od brokule', piše na videu koji ima više od 1,8 milijuna pregleda.

Na kraju snimanja baca pogled na komad brokule s osmijehom i kimanjem glave u znak odobravanja.

Možda vas zanima Za ovaj 'old money' bob kažu da je hit frizura 2024. Imamo trikove kako ga dobro stilizirati Rubrika Beauty Beauty

'Ovo mi nikad ne bi palo na pamet haha', stoji u jednom komentaru. Drugi komentar kaže: 'Brokula za ručak

 | Autor: TikTok TikTok Foto: TikTok/@abis_skincare

U sljedećem videu Jones pokušava učiniti da pjege izgledaju još realističnije nakon što je jedan korisnik ostavio komentar razočaran preciznošću pjegica. 'Kao osobi s pravim pjegicama izgleda mi možda previše precizno, jer trebali biste imati pjegice i tu i tamo… nikad nisu samo posred nosa', stoji u komentaru.

Ovaj put Jones se pobrinula da brokulom postavi pjegice na čelo, bradu i oko usta. 'Molim te, ne shvaćaj ovaj trend ozbiljno', napisala je uz video.

@abis_skincare Replying to @emiliejlol please do not take this trend seriously 🤣 🥦🫡 #fakefreckles #broccolifreckles #makeup #makeuphack #makeuptips ♬ I WANT SOMETHING THAT I WANT - sturniolo (taylor’s version)
Negin Mirsalehi Možda vas zanima Elektricitet u kosi je vječni problem u zimskom periodu, evo kako ga se riješiti Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @abisskincare

Komentari 0