Beauty

Viralno na TikToku: Otkrili smo filter uz kojeg je tako lako pravilno konturirati lice

  • Viralni filter za konturiranje pravi je hit na TikToku
  • Nevjerojatno je koliko pomaže pravilno konturirati lice
  • Morali smo ga testirati, evo je li sav taj hype opravdan 

Viralni videi, audio trendovi, osobniji pristup poznatima, sve nam je to donio TikTok u posljednjih nekoliko godina. Pogodnosti koje donosi ne manjka ni kad je u pitanju ljepota, od teorije boja do make-up tehnike Ariane Grande, otvorio nam se novi svijet savjeta, trikova i ideja. Složit ćeš se, što god pomaže oko svakodnevnog uljepšavanja, prihvaćamo! Pa čak i trikove s TikToka koji ti pomažu da se kompletno našminkaš u svega pola minute!

Baš zbog te brzine i jednostavnosti veliki trend je postao filter koji ti pomaže savršeno konturirati lice. Contouring filter na TikToku doslovno preko tvog lica točkama označava na točno koja mjesta treba nanijeti određenu nijansu korektora, a a kad ih naneseš, samo sve dobro izblendaš i - voila, gotovo! 

Moram priznati da iako sam na prvu bila skeptična, kao i kod većine viralnih filtera, upute je poprilično lako za pratiti. Na tamnije linije nanosim tamne, na svjetlije svijetle nijanse i nakon svega minute, rezultat je tu i stvarno me oduševio! Brzo, jednostavno i efikasno, sve što trebam i za svaki dan i za posebne prilike. Nanijela sam još samo malo maskare i ruž, i bila sam spremna! Naravno, nije sve ni u filteru. Da bi rezultat bio dobar, treba koristiti i proizvode koji odgovaraju našoj koži i kojima vjerujemo.

Ja sam u ovom testu koristila novi kompaktni NIVEA Cellular 3 u 1 korektor za njegu područja oko očiju koji kombinira moć prekrivanja pudera i njegu protiv starenja.

 | Autor: NIVEA NIVEA Formula s visokokvalitetnim mineralnim pigmentima u boji učinkovito prekriva podočnjake, crvenilo i ostale nepravilnosti – bilo gdje na licu. Zahvaljujući laganoj teksturi i tri različite nijanse, može se koristiti ovisno o području lica i namjeni - kao highlighter, bronzer, za naglašavanje kontura, prekrivanje nedostataka ili jednostavno kao brzinski fix-up za tvoj dnevni make-up dok juriš sa sastanka na sastanak. Uz sve to, jednostavan za korištenje i dovoljno mali da može stati u baš svaku torbicu, zbog čega je i savršen za test ovog viralnog TikTok filtera koji je uspješno položio. Pogledaj u videu kako je ispalo: 

 

Photo: None

Komentari 0