Beauty

Sydney Sweeney je otkrila bez kojeg parfema ne izlazi iz kuće: "Trebale su godine da pronađem 'svoj' miris"

  • Romantična komedija 'Samo ne ti' obara rekorde gledanosti, a o glavnoj glumici Sydney Sweeney ne prestaje se pričati 
  • Ovih je dana zvijezda brojnih intervjua, a u jednome je otkrila kojem je parfemskom mirisu vjerna
  • Koji je to parfem toliko oduševio hulivudsku zvijezdu, saznaj u nastavku

Novi film 'Samo ne ti' ima sve sastojke za dobru romantičnu komediju: svi pričaju o kemiji između glavnih glumaca Sydney Sweeney i Glena Powella, radnja je jednostavna i sladunjava i prati tipičan "od neprijatelja do zaljubljenog para" zaplet koji svi volimo! Sydney Sweeney već se proslavila u serijama 'Euforija' i 'Bijeli lotus', ali nakon ovoga filma ne prestaje se pričati o njoj.

 | Autor: IMDb IMDb Foto: IMDb

Do u detalja se secira njezin stil odijevanja, boja kose, prehrana i vježbanje (kojima održava vitku liniju), kako joj se zove pas (Tank)... Tako smo saznali i bez kojeg parfema ne izlazi iz kuće. U nastavku donosimo parfem s kojim ćeš mirisati poput holivudske zvijezde! 

Možda vas zanima Romantična komedija „Samo ne ti“ pravo je iznenađenje na kino repertoaru! Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: IMDb IMDb Foto: IMDb

Sidney je za Glamour otkrila ime parfema bez kojeg ne može: Armanijev My Way. “Sviđa mi se bočica jer ima mali plavi vrh i to je moja omiljena boja”, rekla je. “Trebalo mi je mnogo, mnogo godina da pronađem svoj miris; to je dogačko putovanje. Tada sam počela shvaćati da ovaj parfem različito miriše na različitim dijelovima tijela. Bio je to dugi proces dok nisam pronašla parfem kojem sam vjerna.”

 | Autor: PR PR Foto: PR / Armani My Way (81, 69 eura, 30 ml)

My Way stvoren je od kompozicije pomno izabranih sastojaka. Bazne note su: drvo cedra, mošus, vanilija, srednje jasmin i tuberoza, a gornje bergamot i cvijet naranče. Bergamot se sljubljuje s egipatskim cvijetom naranče u luminozan, prozračan spoj naglašen blistavim cvjetnim buketom tuberoze i indijskog jasmina u samom srcu mirisa. Vibrantna cedrovina iz Virginie u kombinaciji sa senzualnom vanilijom s Madagaskara i bijelim mošusom daju posljednji pečat ovom elegantnom mirisu za žene.

Možda vas zanima Novi parfem Toma Forda Vanilla Sex potaknuo nas da se prisjetimo i ostalih senzualnih parfema s notom vanilije Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @sydney_sweeney

Komentari 0