Beauty

Novi parfem Toma Forda Vanilla Sex potaknuo nas da se prisjetimo i ostalih senzualnih parfema s notom vanilije

  • Svi pričaju o novom parfemu Toma Forda Vanilla Sex koji nam je svojim senzacionalnim imenom i neodoljivim pakiranjem probudio maštu
  • Ovaj parfem dokazuje da vanilija nije druga riječ za dosadu i konvencionalnost, a mi smo se, potaknuti novim parfemom Toma Forda, prisjetili i ostalih parfema koji su nam izazvali sličan efekt 
  • Yves Saint Laurent, Valentino, Prada i drugi, pobrinili su se da za zavolimo miris vanilije na svojoj koži

Da Tom Ford parfemi nikada ne razočaraju i uvijek znaju napraviti dobar marketing, dokazao je i najnoviji Private Blend parfem skandaloznog naziva Vanilla sex. Vanilija kao okus od davnina je simbol za nešto jednolično i bezukusno, isto tako - vanilija je simbol klasike i jednostavnosti. Novi parfem Toma Forda dokazao je da vanilija itekako može biti seksi, a mi ti donosimo još neke parfeme koji su nam dokazali da miris vanilije itekako volimo na svojoj koži. 

Možda vas zanima 5 bezvremenskih parfema koji zrače 'old money' vibracijama i simbol su profinjenosti Rubrika Beauty Beauty

Yves Saint Laurent Black Opium

Počinjemo s klasikom, Black Opium parfemska voda postala je simbol profinjenosti i ženstvenosti. Miris otvaraju voćne note kruške prepletene s cvijetom narančina drveta začinjene ružičastim paprom, intenzivno srce odlikuje kava uz nijanse jasmina, a bazom parfemske vode dominira topla vanilija. 

 | Autor: PR PR Foto: PR / Yves Saint Laurent Black Opium (144 eura, 90 ml)

Prada Les Infusions: Vanille

Uniseks parfemska voda Prada Les Infusions: Vanille savršeno pristaje i ženama i muškarcima. Vrsta mirisa je cvjetni, drvenasti, a srce parfema čini nježna, ali snažna vanilija. 

 | Autor: PR PR Foto: PR Prada Les Infusions: Vanille (143 eura, 100 ml)

Valentino Born In Roma Donna

Ovaj parfem, kako i sam naziv kaže, inspiriran je Starim Rimom i tako nosi dašak prošlosti. Na početku se osjeća spoj opojnog jasmina i slasnih nota crnog ribiza s dodirom svježeg bergamota koji se savršeno nadopunjava s toplom slatkom vanilijom u bazi parfema. 

 | Autor: PR PR Foto: PR / Valentino Born In Roma Donna (127 eura, 100 ml)

DIOR Hypnotic Poison

Posebnost ovoga parfema temelji se na četirima suprotstavljenim aspektima: opojni gorki badem i kim, raskošni arapski jasmin, tajanstvena jacaranda i senzualna vanilija s mošusom. Pruža postojan i neodoljiv miris zabranjenoga voća. 

 | Autor: PR PR Foto: PR / DIOR Hypnotic Poison (128 eura, 100 ml)

Mugler Alien Goddess

Ovaj parfem pruža trostruki mirisni doživljaj koji prolazi kroz faze blistavog, čudesnog i razumskog otkrivenja. Blistavost je zasluga iskričavih nota agruma bergamota naglašenog kokosom. Slijede bijeli cvjetovi jasmina, simbola ženstvenosti i senzualnosti, te heliotrop. U posljednjoj fazi pojavljuju se vanilija i kašmeran, kao izraz mira i nade. Parfem Mugler Alien Goddess u sebi nosi obećanje ženstvenosti i nade. Skriva se u flakonu ogrnutom nijansama zlata s metalik lakom koji evocira izlazak sunca i tako savršeno zaokružuje doživljaj ove mirisne kompozicije.

 | Autor: PR PR Foto: PR / Mugler Alien Goddess (140 eura, 90 ml)

Yves Saint Laurent Libre

I još jedan klasik! Yves Saint Laurent Libre otvara se mirisnim notama drveta gorke naranče petitgrain skupa s akordima lavande, uljem mandarine i crnim ribizom. Note lavande se javljaju i u samom srcu skupa s jasminom. U bazi se nalaze tople note vanilije, mošusa, jantara i cedra koji ovom parfemu pružaju veličanstvenost.

 | Autor: PR PR Foto: PR / Yves Saint Laurent Libre (149 eura, 100 ml)

Armani Sì

Ovaj talijanski parfem nosi slatke note crnog ribiza, za savršeni užitak pobrinut će se drvenaste note ambroksana, pačuli i topla vanilija iz baze parfema. Armani je od početka simbol elegancije, a ova vanilija jednostavno je neodoljiva!

 | Autor: PR PR Foto: PR / Armani Sì (170, 60 eura, 150 ml)

Možda vas zanima Top 5 Le Labo parfema koje od ovog tjedna konačno možemo kupiti i u Hrvatskoj Rubrika Beauty Beauty
Photo: PR

Komentari 0