Beauty

Top 5 Le Labo parfema koje od ovog tjedna konačno možemo kupiti i u Hrvatskoj

Svi istinski obožavatelji parfema sigurno su čuli za Le Labo, brend luksuznih parfema koji je poznat po svojim jedinstvenim mirisima i visokokvalitetnim sastojcima. Do nedavno je bio pravi izazov doći do Le Labo parfema u Hrvatskoj, no imamo odlične vijesti za tebe i to taman na vrijeme za Božić. Naime, ove kultne mirise od ovog tjedna možete pronaći u Parfumerijama Lana. Koji parfem odabrati? U nastavku donosimo pet najboljih i najtraženijih Le Labo parfema. Bonus za one koji ne znaju - svi Le Labo parfemi su uniseks te ih možete dijeliti i sa svojim bližnjima.

Možda vas zanima Isprobala sam novi Armani Sì, jednu stvar moram istaknuti Rubrika Beauty Beauty

Santal 33

 | Autor: Le Labo Le Labo Foto: Le Labo

Santal 33 je miris iz Le Laba koji je godinama pri samom vrhu najprodavanijih parfema, stoga je uistinu zaslužio kultni status. Ovaj uniseks miris kombinira tople, drvenaste note sa suptilnom dozom začina, što rezultira zadivljujućom i sofisticiranom aromom. Savršen je izbor za one koji su obožavatelji bogatih i dugotrajnih mirisa koji ih izdvajaju iz gomile. Sa svojom popularnošću među muškarcima i ženama, Santal 33 postao je signature miris za brojne ljude diljem svijeta.

Rose 31

 | Autor: Le Labo Le Labo Foto: Le Labo

Ako si ipak obožavateljica cvjetnih mirisa, Rose 31 je Le Labo parfem koji definitivno vrijedi isprobati. Ovaj miris nudi moderan zaokret klasičnom mirisu ruže koji je u formuli spojen sa spicy i drvenastim notama na najfiniji mogući način. Rezultat je zadivljujuća i složena aroma koja je istovremeno elegantna i cozy. Rose 31 je svestran miris koji se može nositi u svakoj prilici, što ga čini zvijezdom mnogih kolekcija parfema.

Bergamote 22

 | Autor: Le Labo Le Labo Foto: Le Labo

Ako si u potrazi za osvježavajućim mirisom, ne moraš tražiti dalje od Le Labo Bergamote 22. Ovaj parfem se usredotočuje na poletne note bergamota koje su nadopunjene aromama grejpa, ambre i vetivera. Kombinacija stvara vedar i osnažujući miris koji je savršen za ljetne dane ili one dane kad ti je potrebna dodatna doza energije. Bergamote 22 je uniseks miris, što ga čini odličnim za sve žene i muškarce koji vole svježe i citrusne arome.

Možda vas zanima 9 najboljih Zara parfema i 9 dizajnerskih mirisa na koje nas najviše podsjećaju Rubrika Beauty Beauty

Thé Noir 29

 | Autor: Le Labo Le Labo Foto: Le Labo

Za one koji vole birati pomalo nekonvencionalne mirise, Thé Noir 29 nudi jedinstveno olfaktorno iskustvo. Ovaj Le Labo parfem spaja note crnog čaja, smokve, cedra i mošusa, što rezultira tajanstvenim i primamljivim mirisom. Thé Noir 29 također je uniseks miris koji je i senzualan i ugodan, što ga čini izvrsnim izborom za one koji svojim parfemom žele ostaviti jedinstven i upečatljiv dojam.

Another 13

 | Autor: Le Labo Le Labo Foto: Le Labo

Posljednji, ali ne i manje važan, Another 13 je miris koji se uistinu izdvaja od ostalih. Kreiran u suradnji s renomiranom parfumerkom Nathalie Lorson, ovaj Le Labo parfem je mješavina 13 sastojaka, uključujući mošus, ambroksan, jasmin, mahovinu i sjemenke ambrete. Rezultat je zarazan miris koji je istovremeno privlačan i zagonetan. Another 13 je uniseks miris koji će zajamčeno okretati glave i ostaviti trajan dojam na svakoga tko ga osjeti.

Zahvaljujući Parfumerijama Lana, Le Labo parfemi sada su nadohvat ruke svim ljubiteljima parfema u Hrvatskoj. Bilo da preferiraš tople i drvenaste mirise kao što je Santal 33 ili osvježavajuće arome citrusa kao što je Bergamote 22, Le Labo nudi široku paletu izvrsnih parfema za svačiji ukus.

Možda vas zanima Kultni francuski Fragonard stigao je u Hrvatsku, zaljubili smo se u blagdansku kolekciju mirisnih svijeća i mirisa za dom Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: Instagram @lelabofragrances

Komentari 0