Beauty

Isprobala sam novi Armani Sì, jednu stvar moram istaknuti

  • Znaš li da je stiglo novo izdanje kultnog mirisa - Armani Sì Intense Eau de Parfum Refillable parfemska voda
  • Vrlo rado sam se odazvala kad mi je urednica rekla da ga isprobam i napišem recenziju - pogotovo jer imam povijest s ovim mirisom
  • Ovdje su moji dojmovi o novoj mirisnoj Armani kreaciji čija se predivna bočica može uvijek iznova puniti

Jako živo se sjećam, a bilo je to prije desetak godina, kad sam kao studentica listala englesko izdanje jednog glossy časopisa i naletjela na oglas koji me je jednostavno opčinio. Lice na stranici pripadalo je Cate Blanchette, jednoj od mojih najdražih glumica. Nosila je bijelu košulju, imala jedva primijetan, sofisticiran make up i frizuru koja joj je otkrivala lice. Kao da je gledala u mene s velikom dozom samopouzdanja, a istodobno s velikom nježnosti.
Zurila sam kao opčinjena i pomislila kako gledam u savršeno ženstvenu kombinaciju stila, stava i ljepote. Bio je to oglas za prvi Armani Sì parfem. 
"Sì je moja posveta modernoj ženstvenosti, neodoljivoj kombinaciji šarma, snage i neovisnog duha", kasnije sam pročitala da je o svom novom mirisu rekao dizajner Giorgio Armani, a kada sam prvi put u parfumeriji isprobala tester, osjetila sam da ta mirisna kompozicija utjelovljuje upravo to.
U ovom desetljeću, Sì je dobio još nekoliko jednako zamamnih verzija, a ove godine pojavila se nova koju sam odmah poželjela imati. 

 | Autor:
Riječ je o Armani Sì Intense Eau de Parfum Refillable parfemskoj vodi i baš kad sam pomislila da Giorgio Armani ne može osmisliti bolje mirise od svojih postojećih, ovaj parfem me je demantirao. Evo što me je oduševilo: 

Intenzivniji dojam

Ako, kao ja, voliš originalni miris Sì, svidjet će ti se i ova intenzivnija verzija u kojoj također dominiraju izvorne note crnog ribizla i vrtne ruže, ali su više naglašene i više privlače pažnju. Također, iako je kompozicija voćno-cvjetna, više dominiraju cvjetne note nad voćnima.

Mirisna kompozicija je božanstvena

Gornja nota je crni ribizl, srednje note vrtna ruža i davana, dok donjima dominira vanilija, s primjesom crnoga čaja i pačulija. Također je vrijedno spomenuti da svi sastojci potječu iz održivog izvora i ekstrahiraju se najnaprednijim, rafiniranim metodama, kako bi se stvorio jedinstveni osebujni miris.

 | Autor:

Sasvim posebna bočica

Puni naziv ove parfemske vode je Armani Sì Intense Eau de Parfum Refillable što znači da se bočica ovog mirisnog dragulja može ponovno puniti. Oblik bočice je elegantan i slijedi isti dizajn i stil kao i ostatak kolekcije Si. Izrađena je od 15-posto recikliranog stakla i ukrašena je 3D zlatnim Sì logom utisnutim u staklo. Ime Giorgio Armani ugravirano je crnom bojom na staklu. Na vrhu je glatki crni Sì prepoznatljiv čep. Staklena bočica je prozirna pa breskvasto ružičasta tekućina oboji staklo čineći ga još ženstvenijim i otmjenijim.

Punjenje se prodaje zasebno, što rezultira upotrebom 49% manje stakla, 44% manje plastike, 67% manje metala i 25% manje papira. Volim kada brendovi ne zaboravljaju na ekološku odgovornost. To me posebno oduševljava. 

Trajniji je

S ovim se ne bih šalila - miris je zaista dugotrajan. Koristim ga za večernje prilike jer ga čuvam kao dragocjenost - i izdrži moje izlaske, čak i one do zore. 

Poruka koju nosi je predivna 

"Sì je najmoćnija riječ. Prihvatite beskrajne mogućnosti života." To je slogan mirisa koji bih mogla početi koristiti kao svoj novi životni moto. 

Photo: missMIND

Komentari 0