Life&style

Romantična komedija „Samo ne ti“ pravo je iznenađenje na kino repertoaru!

Najiščekivanija romantična komedija godine potvrdila je svoj pedigre i oduševila gledatelje u svom prvom vikendu otvaranja! Samo na Ladies Night eventu u Cineplexx kinima u četvrtak 28. prosinca otvorio je čak u sedam kino dvorana u Zagrebu i Splitu te privukao gotovo 1000 gledatelja.

 | Autor:

„Samo ne ti“ startao je diljem svijeta, a gledatelji ne prestaju s pozitivnim komentarima kako je film „ugodno iznenađenje“, „smiješan, feel-good i zabavan“, „romantična komedija koja me oduševila“, a ne zaboravljaju ni na pohvale glavnim glumcima – „Sydney i Glen su odlični partneri za rom-com!“, „Obožavala sam kemiju između Sydney i Glena!“, „Kemija između njih je fenomenalna, a čak je i moj muž uživao u filmu.“

 | Autor:  | Autor:

Trenutno jedina romantična komedija s oznakom 15+ u kinima, „Samo ne ti“ osvježit će ovaj zimski period i u konkurenciji blockbustera, povijesnih filmova, hororaca i animiranih filmova publici u Cineplexxu, Cinestaru i nezavisnim kinima ponuditi modernu romantičnu komediju sa starim štihom koja je provokativna, zabavna i seksi, s dvoje prekrasnih glavnih glumaca koji borave na očaravajućim obalama sunčane Australije.

 | Autor:

Bea (Sydney Sweeney) i Ben (Glen Powell) izgledaju kao savršen par, ali nakon nevjerojatnog prvog spoja dogodi se nešto što njihovu vatrenu privlačnost pretvori u ledenu, sve dok se neočekivano ne nađu zajedno na vjenčanju u Australiji. Zato rade ono što bi učinile bilo koje dvije zrele odrasle osobe - pretvaraju se da su par! 

Photo: None

Komentari 0