Beauty

Svi će nadolazeće jeseni nositi Crème Brûlée Blonde boju kose - trend koji je Beyoncé već isprobala

  • Beyoncé je oduvijek bila pionir u industriji ljepote, a ovaj put je odabrala boju kose koja podsjeća na poznati francuski desert crème brûlée
  • Nakon godišnjih odmora tražit će se termin više u frizerskim salonima kako bi svi isprobali novu 'it' boju
  • Crème Brûlée Blonde savršena je kombinacija triju plavih nijansi koje se mogu prilagoditi svakom tonu kose i tena
  • Pročitaj više: Čudesni puder Charlotte Tilbury koji u trenu briše pore, čak je i J.Lo uspio ostaviti bez teksta

Iako mnogi od nas još nisu ni otišli na godišnji odmor, nećemo se ni okrenuti i već će početi jesenska sezona. No, nakon godišnjeg, a prije nego što uđemo u svoju svakodnevnu rutinu, savršeno je vrijeme za posjetiti frizerku i osvježiti svoju kosu novom bojom, zar ne? Najnoviji trend u svijetu boja za kosu koji je izazvao sveopće oduševljenje je Crème Brûlée Blonde. Kada razmišljamo o ikonama stila, Beyoncé je nedvojbeno na vrhu popisa, a njezin najnoviji odabir boje kose uzburkao je svijet ljepote. Zahvaljujući svojoj frizerki i koloristici Riti Hazan, koja također radi s Mariah Carey, Sydney Sweeney i Jennifer Lopez, Queen B je odlučila isprobati najsvjetliju boju dosad - upravo Crème Brûlée Blonde. Svakoga će s lakoćom očarati toplina i šarm ove boje, stoga ni ne čudi što će baš ona postati ultimativna boja za kosu koju će svi tražiti kad se vrate s mora.

Plava boja kose s pomakom: Predstavljamo Crème Brûlée Blonde

 | Autor: Instagram @ritahazan Instagram @ritahazan Foto: Instagram @ritahazan

Beyoncé je oduvijek bila pionir u industriji ljepote, a ovaj put je odabrala boju kose koja podsjeća na poznati francuski desert crème brûlée. Ona spaja tople, zlatne tonove s bogatim pramenovima u nijansama karamele, stvarajući raskošnu mješavinu koja odiše sofisticiranošću i razigranošću. Savršena je kombinacija triju plavih nijansi koje u konačnici podsjećaju na zlatnosmeđi hrskavi vrh slavnog francuskog deserta, kao i lagani, svijetli nadjev od kreme koji mnogi obožavaju.

Možda vas zanima Bob kakav su supermodeli nosili 90-ih najglamuroznija je verzija volumena u kratkoj kosi Rubrika Beauty Beauty

Jedan od najprivlačnijih aspekata Crème Brûlée Blonde boje je njezina svestranost. Bez obzira na to imate li svijetlu ili tamnu kosu, ova višedimenzionalna boja može se prilagoditi širokom rasponu tonova kose i tena. Zlatna baza daje osunčani sjaj, dok pramenovi boje karamele daju dubinu i dimenziju, a najsvjetliji pramenovi na vrhu i uz lice pružaju dozu svježine. Sve to čini ovu boju izvrsnim izborom za brinete koje se žele posvijetliti ili plavuše koje žele dodati dozu topline svojoj boji.

 | Autor: Instagram @ritahazan Instagram @ritahazan Foto: Instagram @ritahazan

Konačna presuda - trend koji će baš svi htjeti isprobati

Održavanje sjaja Crème Brûlée Blonde boje zahtijevat će malo truda, ali rezultati su nedvojbeno vrijedni toga. Potrebno je odabrati kvalitetne proizvode za njegu kose, bez sulfata, a iznimno je važna i dubinska regeneracija kako bi se kosa nahranila i zaštitila od oštećenja koja mogu nastati nakon prelaska na svjetliju boju kose. Također, zaštita od topline uređaja za oblikovanje kose, iznimno je važna.

Možda vas zanima Najbolji leave-in regeneratori za kosu i zašto bi ih trebalo koristiti (pogotovo ljeti) Rubrika Beauty Beauty

Dok polako koračamo drugom polovicom godine, Crème Brûlée Blonde boja predstavlja iznimno primamljivu transformaciju za kosu nakon godišnjeg odmora baš svake beauty entuzijastice. Trend je savršen za dodavanje daška topline kosi koji će kreirati svjež i blistav look za ulazak u novu sezonu.

Photo: Instagram @ritahazan

Komentari 0