Beauty
Puder obrve - popularna tehnika uljepšavanja obrva s kojom obrve izgledaju sasvim prirodno! Puder obrve - popularna tehnika uljepšavanja obrva s kojom obrve izgledaju sasvim prirodno! Puder obrve - popularna tehnika uljepšavanja obrva s kojom obrve izgledaju sasvim prirodno! Puder obrve - popularna tehnika uljepšavanja obrva s kojom obrve izgledaju sasvim prirodno!

Puder obrve - popularna tehnika uljepšavanja obrva s kojom obrve izgledaju sasvim prirodno!

  • Puder obrve tehnika je polupermanentnog make-upa koja je postala svojevrsna alternativa microbladingu, odnosno japanskom iscrtavanju obrva
  • Puder obrve trenutno se iznimno popularne, a rezultati ove tehnike na obrvama izgledaju nevjerojatno prirodno
  • Sve detalje o tome što su puder obrve, koja je cijena puder obrvi i koliko traju puder obrve, donosimo ti u nastavku!

Obrve su već mnogo godina u centru pažnje zbog novih tehnika uljepšavanja koje ih raznim metodama transformiraju u savršeno oblikovane i uredno popunjene obrve.

Oblik obrva svakako treba biti prilagođen crtama lica pojedine osobe, budući da izgled obrva utječe i na izgled cjelokupnog lica. Među nama sigurno ima onih koje su previše počupale svoje obrve u tanke linije ili ih jednostavno pogrešno oblikovale, no puder obrve mogle bi biti odlično rješenje kod takvih situacija.

 | Autor: Instagram @browmakeup_yusupova Instagram @browmakeup_yusupova Puder obrve - browmakeup_yusupova

Puder obrve jedna su od najpopularnijih i najprirodnijih metoda površinskog sjenčanja obrva, odnosno polutrajne šminke te sadrže brojne prednosti. S tehnikom puder obrva, obrve izgledaju gušće, punije i prirodnije, nisu prejake boje ili oštrih crta, već ostavljaju suptilan dojam kao da su uređene sjenilom za obrve.

Što su puder obrve?

Puder obrve su dakle vrsta polupermanentnog make-upa koji obrvama pruža prirodan, osjenčan izgled. Puder obrve nastaju tako što se pigment unosi u površinski sloj kože pomoću mašinice, odnosno tanke iglice koja onda na koži ostavlja tisuće tragova pigmenta koji naposljetku stvaraju boju i oblik obrva.

 | Autor: Instagram @browmakeup_yusupova Instagram @browmakeup_yusupova Puder obrve - browmakeup_yusupova

Na tehniku puder obrva možeš se odlučiti ako želiš naglasiti svoje prirodne obrve, malo ih podebljati ili potamniti.

Također, važno je naglasiti da su pogodne za sve tipove kože, a metoda puder obrva je bezbolna i nježna te ne iritira kožu. Puder obrvama skratit ćeš vrijeme uređivanja, a one će izgledati prirodno osjenčane olovkom ili sjenilom za obrve!

Koliko traju puder obrve?

Tretman puder obrva, koji je bezbolan, traje oko dva sata, a obrve su nakon postupka dosta tamnije. Ta boja, doduše posvijetli nakon što obrve zacijele, što je period koji traje od četiri do sedam dana, a tijekom kojeg se obrve moraju njegovati posebnom kremom. Nakon toga, boja puder obrvi stopi se s prirodnom bojom tvojih obrva.

Koliko traju puder obrve ovisi o nekoliko individualnih čimbenika, u koje spadaju dob, tip kože, kao i njega kože. Puder obrve tako mogu trajati od godine i pol do tri godine, ovisno o navedenim čimbenicima.

Puder obrve - Instagram @browmakeup_yusupova

Nakon prvog tretmana, nakon otprilike mjesec dana postupak puder obrva je potrebno ponoviti nakon što se koža oporavi, budući da se tijekom ljuštenja i zacjeljivanja puder obrva izgubi određeni dio pigmenta.

Nakon drugog tretmana, puder obrve ponovno prolaze kroz proces zacjeljivanja, no nakon toga postupak je završen, a boja, oblik i pigment trebali bi biti postojani. Daljnja osvježavanja pigmenta puder obrva također su moguća, a njihova ponavljanja ovise o ranije navedenim individualnim čimbenicima.

Puder obrve - Studio Kallos @martinakallos

Možda vas zanima Što obrve otkrivaju o poznatim damama: Gigi je lukava, Britney ranjiva, Kate rođeni vođa Rubrika Beauty Beauty

Puder obrve – prije i poslije

Iskustva s puder obrvama mogu se vidjeti u salonima diljem Hrvatske, a iznimno je važna i priprema prije tretmana puder obrva. Puder obrve u Zagrebu, kao i u Splitu iznimno su tražene.

Kako bi puder obrve što dulje trajale, a tretman bio što uspješniji, bilo bi dobro prije tretmana pridržavati se nekoliko pravila, poput izbjegavanja tjelovježbe, alkohola, kofeina i aspirina, kao i umjetnog sunčanja, odnosno solarija. Također, vrlo je važno da prije nego što se odlučiš podvrgnuti metodi puder obrva, dobro istražiš brow artista i pregledaš njihove prijašnje radove!

Na fotografijama i videima u nastavku možeš pogledati predivne rezultate puder obrva prije i poslije!

Puder obrve - Studio Kallos @martinakallos

Puder obrve - Ket Crnolatac - Beauty Concept @_k_e_t

 | Autor: Beauty by Karmen @beauty_by_karmen Beauty by Karmen @beauty_by_karmen Puder obrve - Beauty by Karmen

Puder obrve - cijena

U hrvatskim salonima cijena puder obrva kreće se od 1500 do 2000 kuna. Svaki ponovni dolazak, odnosno korekcija puder obrva dodatno se naplaćuje, a cijene korekcija ovise o vremenskom razdoblju kad je napravljen prvi tretman, kao i individualnom salonu gdje se odlučiš za tretman puder obrva.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Puder obrve

Kako prikriti sijedi korijen kose Možda vas zanima Sakriveno u nekoliko sekundi: znamo najbolji trik protiv sijede kose i neobojenog korijena Rubrika Beauty Beauty
 
Photo: Studio Kallos @martinakallos

Komentari 0