Beauty

Što nam po ovom vremenu drugo treba nego dobra krema za ruke? Iza ove stoje samo pozitivne recenzije

  • S bogatim izborom na tržištu, od luksuznih pa sve do pristupačnih varijanti, kreme za ruke postale su esencijalni dodatak svakodnevnoj beauty rutini
  • To je posebice vidljivo tijekom hladnijih dana kada je koža na rukama sklonija pucanju i isušivanju te kada ne pomaže ništa osim vrhunske kreme
  • Izdvajamo emulziju za ruke brenda Biologique Recherche čiji proizvodi, svi do jednog, nikad ne razočaraju

U brzom tempu suvremenog života, svakodnevna njega kože postaje ključna, a jedan od važnih elemenata, kao što smo spomenuli, je i njega ruku. Ruke su često izložene različitim vanjskim utjecajima poput hladnoće, vjetra, UV zračenja ili čestog pranja, a kreme za ruke su tu da pružaju intenzivnu hidrataciju koja pomaže održati kožu mekom, glatkom i dovoljno vlažnom.

Također, kreme koje sadrže antioksidanse i vitamine pomažu u obnavljanju oštećene kože, potiču regeneraciju stanica i smanjuju vidljive znakove starenja. Ono što nam se još sviđa je i činjenica da mnoge kreme za ruke dolaze s ugodnim mirisima, što pridonosi osjećaju svježine i opuštanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saavan Sagar (@saavan.ritu)

Biologique Recherche Emulsion Rénovatrice Mains, emulzija za hidrataciju i obnavljanje kože na rukama je višenamjenski proizvod koji ne samo da pruža iznimnu hidrataciju, već djeluje kao zaštitni štit u izazovnim vremenskim uvjetima. Ova jedinstvena emulzija koži ruku pruža umirujući učinak, smanjujući osjećaj zatezanja te ujedno jača i nokte kako bi se postigao potpun osjećaj njege.

 | Autor: biologique-recherche.com biologique-recherche.com Foto: biologique-recherche.com, Emulsion Rénovatrice Mains emulzija za ruke (66,53 eura)

Formulirana za suočavanje s nepovoljnim uvjetima, ova emulzija koristi sastojke kako bi kožu zaštitila od štetnih utjecaja okoline. Njena lagana tekstura brzo se upija, ostavljajući kožu baršunastom i hidratiziranom, bez neugodnog masnog ili ljepljivog osjećaja. Osim toga, Emulsion Rénovatrice Mains emulzija preporučuje se za različite tipove kože, a posebno za dehidriranu kožu kojoj nedostaju lipidi ili je oslabljena iz nekih drugih razloga. Ova emulzija pruža potrebnu njegu i revitalizaciju, vraćajući koži ruku vitalnost i elastičnost.

Hailey Bieber Možda vas zanima Hailey Bieber ima vrlo jednostavan trik za nanošenje rumenila, koji licu daje prirodno blistav sjaj! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @zagoricnikzala

Komentari 0