Beauty
Hailey Bieber

Hailey Bieber ima vrlo jednostavan trik za nanošenje rumenila, koji licu daje prirodno blistav sjaj!

  • Svi volimo saznati nove beauty trikove koji će poboljšati i osvježiti našu beauty rutinu, a trendseterica i osnivačica brenda Rhode, Hailey Bieber, često ima neki koji želimo isprobati što prije!
  • U jednom od videa objavljenim na njenom YouTube kanalu, Hailey i njena vizažistica poslužile su se makeup trikom za nanošenje rumenila, koji licu daje predivan, prirodni sjaj
  • Za stvaranje istog looka potrebna su samo dva proizvoda, rumenilo kremaste ili tekuće teksture te hranjiva krema za lice!

Beauty celebrity lookovi uvijek su nepresušna inspiracija, a u posljednje vrijeme to su često oni trendseterice Hailey Bieber. Hailey stalno na društvenim mrežama objavljuje preporuke proizvoda ili male, ali spretne beauty trikove koje je naučila od vizažista, kao i cjelokupne lookove, poput latte makeupa, ili glaziranih noktiju, koji su postali neki od najpoželjnijih i najtraženijih beauty lookova u ovoj i prošloj godini.

Hailey Bieber | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Foto: Instagram @haileybieber

U videu objavljenom na njenom YouTube kanalu tako smo saznali i kako Hailey stvara svoju makeup rutinu za jesen i zimu, uz pomoć svoje vizažistice Leah Darcy, a otkrile su nam i jedan trik, koji ćemo zasigurno isprobati u svojim makeup lookovima. Riječ je o posebnoj, ali jednostavnoj tehnici nanošenja rumenila, kojom se postiže prirodan izgled prepun blistavog sjaja.

Prije nago što se tekuće ili kremasto rumenilo nanese na lice, potrebno ga je pomiješati s malo kreme za lice. Taj će potez lagano prorijediti boju te formulu učiniti lakšom za blendanje, ali i nadograđivanje. Također, najveća je prednost što će koži pružiti blistav i prirodan izgled te naglasiti jagodice.

Hailey je u videu koristila kremu Barrier Restore Cream iz vlastitog brenda Rhode, no i kreme drugih brendova koje licu daju prirodno sjajan izgled, jednako će dobro funkcionirati.

Krema za lice koja nam odlično može poslužiti u ovom beauty triku je obožavani klasik Weleda Skin Food, kao i jednako cijenjena Charlotte Tilbury Magic Cream! Obje kreme imamo izuzetno hranjivu i njegujuću teksturu, s formulom koja licu pruža blistav i prirodni sjaj te će se stoga predivno složiti s kremastim ili tekućim rumenilom!

priprema kože za makeup | Autor: dm dm Foto: dm, Weleda Skin Food, krema za njegu suhe kože lica i tijela (9,01 eura)

rumenilo i krema | Autor: charlottetilbury.com charlottetilbury.com Foto: charlottetilbury.com, Charlotte Tilbury Magic Cream krema za lice (66,00 eura)

Kad je riječ o odabiru rumenila, mekih kremastih i prozračnih tekućih tekstura ima sve više, a ako želimo u potpunosti rekreirati Haileyin look, možemo koristii i jednako rumenilo, kremasti Lips + Cheek stick iz Milk Makeupa, s pomalo uljnom teksturom koja se lako upija u kožu, u tamnijoj nijansi ili pak tekuću verziju rumenila ovog brenda, Bionic. Također, voljeni beauty favoriti iz Rare Beautyja, Westman Ateliera ili Milanija bit će jednako dobar izbor.

rumenilo i krema | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Foto: Cult Beauty, Milk Makeup Mini Lip + Cheek rumenilo (24,80 eura)

rumenilo i krema | Autor: feelunique.com feelunique.com Foto: feelunique.com, Milk Makeup Bionic tekuće rumenilo (25,08 eura)

rumenilo i krema | Autor: feelunique.com feelunique.com Foto: feelunique.com, Rare Beauty Stay Vulnerable kremasto rumenilo (23,94 eura) rumenilo i krema | Autor: the-lab.hr the-lab.hr Foto: the-lab.hr, Westman Atelier Baby Cheeks rumenilo i sticku (58,00 eura) rumenilo i krema | Autor: Douglas Douglas Foto: Douglas, Milani Cheek Kiss kremasto rumenilo (17,92 eura)

Možda vas zanima Skin tints sve češće zamijenjuju klasični puder - možemo li ih nazvati puderima nove generacije? Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0