Stars

Najslađi način kako nositi ove popularne cipelice pokazala je Hailey Bieber

  • Hailey Bieber neosporno je trendsetterica, bilo da je riječ o kozmetici, mode ili tome kako odabrati frajera
  • Ono što model stavi na sebe redovito završava u beuty i modnim rubrikama pa smo već malo i zasićeni s Hailey
  • Ali kad je nešto dobro, dobro je. Moramo pohvaliti ovu kombinaciju cipela i čarapa
  • Pročitaj također: U Bershkinoj kolekciji cipela pronašle smo dva predivna Mary Jane modela

Taman kad pomislimo da nema više nijedne nove kombinacije ni novog načina na koji bismo mogli nositi popularne Mary Jane cipelice, ispadne da nismo u pravu. Kako, pokažu nam  i zvijezde (ne one koje upravljaju našim horoskopom!) već modne trendsetterice među koje se svakako ubraja i Hailey Bieber.

Cipele koje su nekad bile svečana obuća urednih djevojčica ove su godine it cipele. Trend je krenuo s Mary Jane cipelama s potpeticom, a zatim su se "izravnale" i pretvorile u balerinke. Hailey Bieber sad je trendu dala novu dozu dražesnosti, da ne kažemo slatkoće.

Model i osnivačica brenda proizvoda za njegu kože Rhode objavila je niz fotografija na Instagramu koje su dokaz da su oba modela, i balerinke i cipele s remenčićem preko rista u trendu, a kad se spoje, trend su na kvadrat! Objavila je niz fotografija iz Pariza u poput žvakaće kume ružičastoj haljini koju potpisuje Tory Burch, s crnom mašnom u kosi, a na nogama kombinacija ovih cipelica i bijelih sokni. Hailey izgleda poput curice koja je upravo došla iz baletne škole.

Možda vas zanima Hailey Bieber nosi tri 'ružna' trenda u jednom outfitu. Sad nam je ipak malo previše... Rubrika Moda Moda

Hailey Bieber i inače voli ovu kombinaciju, Mary Jane cipela i čarapa. Evo je u robusnijem modelu debelog đona kojem je opet pridružila bijele čarape. Mislim da shvaćamo da je to trend, i to sasvim zgodan.

 | Autor: Instagram@haileybieber Instagram@haileybieber  

Photo: Instagram@haileybieber

Komentari 0