Beauty

Šiške se vraćaju u modu, a poznati frizer otkrio nam kakve točno i kome najbolje pristaju

  • Šiške se vraćaju u modu
  • Zagrebački frizer otkrio nam je kakve će se nositi
  • Otkrio nam je i kako da uvijek izgledaju dobro

Zadnjih dana počelo se šuškati o tome kako će ove godine glavni beauty trend biti - šiške! S obzirom na to da se šiške uvijek vraćaju u drugačijim varijantama, zanimalo nas je kakve možemo očekivati ove godine i hoće li taj trend zaživjeti.

Možda vas zanima 6 odličnih ideja za frizure sa šiškama Rubrika Beauty Beauty

Poznati zagrebački frizer Antonio Draženović otkrio nam je što on misli o tome:

"Po mom mišljenju šiške će biti u trendu, ali vrlo kratko jer koliko god su jednostavne, toliko su i komplicirane. Šiške općenito određuju apsolutno cijelu frizuru jer su prve na licu i samim tim najupečatljivije. Ako već budu u trendu, to definitivno neće biti klasične debele šiške, već veoma 'mekane' i ležerne s pokojim dužim pramenom koji uokviruje lice i lagano prati kutove obrva."

Objasnio nam je i uz kakve frizure šiške najbolje pristaju, ali i tko ih ne bi trebao nositi:

"Šiške najviše pristaju uz dva tipa frizura - uz jako neurednu kosu ('messy hair') i još bolje pristaju uz rep (bilo strogi ravni ili blago valoviti). S druge, pak, strane, nikako ne idu na okrugli oblik lica. Ne pristaju ni djevojkama koje imaju nisko čelo ili nizak sami rast kose. Sve ostalo ovisi od osobe do osobe, ali recimo da ne idu ni na jako tanku kosu, kao ni na previše kovrčavu."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADhair VIP Studio (@antoniohair) on

Možda vas zanima Razmišljaš o šiškama? Prije odluke trebaš si postaviti jedno jedino pitanje Rubrika Beauty Beauty

Svi znamo koliko šiške mogu biti komplicirane i da uvijek "preuzimamo" rizik kada ih odlučimo skratiti, a Antonio nam je otkrio super trik kako riješiti taj problem:

"Ove godine apsolutni hit u svijetu postali su razni umetci i dodatci za kosu. Tako postoje i 'umjetne' šiške koje se samo zakače i u roku od pet minuta možeš imati šiške za poželjeti. Možeš ih skinuti u bilo kojem trenutku i zatim ih ponovo koristiti kada želiš. Umjetne šiške idealne su za sve one cure koje ih žele imati, ali se ne usude odrezati svoje. Međutim, ako imaš svoje šiške, ponekad je dovoljno da opereš samo njih ako žuriš i kosu pokupiš u rep. To će trajati doslovno nekoliko minuta, a imat ćeš frizuru koja će se svidjeti svima."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADhair VIP Studio (@antoniohair) on

Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0