Beauty

6 odličnih ideja za frizure sa šiškama

Izdvojile smo trendi frizure celebrity dama koje ti mogu poslužiti kao odlična beauty inspiracija

Dolaskom jeseni sve se više žena odlučuje za neke promjene, a to često uključuje i promjenu frizure. Ako si u potrazi za savršenim jesenskim 'updateom', a želiš ostati vjerna svojoj frizuri, preporučujemo ti da je obogatiš trendi šiškama. U nastavku ti donosimo nekoliko frizura celebrity dama koje će te u potpunosti uvjeriti da s njima nećeš pogriješiti u ovoj sezoni

1. Valovita kosa

Zbog jednostavnosti izrade i neodoljivog izgleda, valovita kosa i ove se jeseni nametnula kao izbor koji istovremeno donosi bezbrižnost i trendi look. Kako bi svoju klasičnu valovitu frizuru podigla na višu razinu, spoji je s cool šiškama koje su apsolutni trend nove sezone i koji će joj donijeti chic izgled inspiriran Francuskinjama. Ova frizura odličan je izbor za opuštene dnevne, kao i elegantne večernje varijante. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Emily Ratajkowski

2. Rep

Nošenje repa već dugo nije rezervirano samo za odlazak do trgovine, u teretanu ili za šetnju sa psom. Naime, sve više svjetskih zvijezda poseže upravo za ovom frizurom za pojavljivanje na crvenom tepihu i drugim glamuroznim događajima. Kako bi ove jeseni zablistala u svom najboljem izdanju, ovu trendi frizuru obogati blago razbarušenim šiškama koje odlično pristaju uz "opušteni" rep i s kojima provjereno nećeš pogriješiti.

 | Autor: Getty Images Getty Images Dakota Johnson

3. Niska punđa

Ako je vjerovati beauty odabirima poznatih dama, šiške su odličan izbor kod nošenja niskih punđi. Jednostavna i elegantna niska punđa i ove će se sezone istaknuti kao poželjna frizura, a posebno će dobro izgledati u kombinaciji sa šiškama. Opuštene varijante možeš nositi u najrazličitijim prigodama, dok su zaglađene punđe rezervirane za glamuroznija izdanja. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Felicity Jones

4. Visoka punđa

Isto pravilo kao i za niske punđe vrijedi i ovdje, a najbitnija razlika je u visini pozicioniranja. Osim toga, visoke punđe izgledaju ležernije, dok su niske odličan izbor za gotovo svaku dužinu kose jer će, za razliku od visokih, bez problema skupiti bob ili lob u elegantnu frizuru. Imaj to na umu pri odabiru.

 | Autor: Getty Images Getty Images Halle Berry

5. Ravni bob

Bob sa šiškama nametnuo se kao apsolutni trend 2017. godine, a predviđa mu se velika popularnost i u novoj jesenskoj sezoni. Šiške uz ovu trendi dužinu kose možeš nositi ravno, u jednoj ili drugoj strani, a mogu biti duže ili potpuno kratke. Drugim riječima, s modernim bob frizurama možeš biti vrlo kreativna i izgledati odlično - u svakoj varijanti. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Zendaya

6. Kovrčavi bob

Ako ti kovrčava kosa i šiške možda i ne zvuče kao dobra ideja, pravo je vrijeme da se predomisliš. Ove sezone osamdesete godine doživjet će veliki povratak u stiliziranju kose, a kao jedna od najpoželjnijih frizura zasigurno je i kovrčavi bob sa šiškama. Još uvijek ne vjeruješ da izgleda dobro? Onda baci pogled na fotku predivne Vanesse Hudgens i totalno se razuvjeri! 

 | Autor: Getty Images Getty Images Vanessa Hudgens

Photo: Getty Images

Komentari 0