Beauty

Šest jednostavnih frizura za koje će ti trebati samo jedan dodatak - kopča

  • Kada su frizure u pitanju, ljetni trend koji obožavamo je stiliziranje kose uz pomoć jedne kopče
  • Brzo i efektno, dvije su magične riječi koje opisuju ovaj postupak, a oduševljava nas i rezultat
  • Donosimo ti šest različitih frizura, a inspiraciju za njih pronašli smo na društvenim mrežama

Gumice, ukosnice, klip špangice... sve su one ovog ljeta pale u drugi plan! Ako želiš napraviti jednostavnu, a efektnu frizuru u tren oka trebat će ti samo jedna - velika kopča. Da, da, ovaj megapopularni modni dodatak devedesetih doživio je veliki comeback. U nastavku te očekuje šest različitih frizura kreiranih upravo uz pomoć ovog dodatka, a inspiraciju za iste pronašle smo na društvenim mrežama.

Niski rep, visoki rep... ove ljetne frizure mogu biti spas u zadnji čas, ali i vrlo elegantne Možda vas zanima Niski rep, visoki rep... ove ljetne frizure mogu biti spas u zadnji čas, ali i vrlo elegantne Rubrika Beauty Beauty

1. Duga kosa

Za stiliziranje duge kose potrebna ti je velika kopča. U ovom slučaju - što veće, to bolje! (Možda ne samo u ovom slučaju, zar ne?) Opuštena elegancija postignuta je tako da se kosa zarola i podigne te jednostavno osigura kopčom. Ako te živciraju razbarušeni pramenovi jednostavno ih ukroti lakom za kosu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kira 🤎 (@alofakira)

2. Kratka kosa

Nažalost, u ovom slučaju kratkom kosom smatramo onu nešto dulju od uha. Možeš ju stilizirati baš kao i dugu kosu, no trebat će ti znatno manja kopča. Također, sjajno je rješenje podići tek prednje pramenove, dok će ostatak lepršavo padati sa stražnje strane. U čari kopče na kratkoj kosi uvjeri se ovdje:

 

@sophiehannah

3 claw clip hairstyles that are SO easy & cute for Spring 💕 #fyp #hairstyles #hairtutorial #shorthair #didyouknow #creatorrevolution

♬ Pretty Girl (Cheat Codes X Cade Remix) - Cheat Codes,Maggie Lindemann,CADE

3. Kosa srednje dužine

Bingo! Srednja dužina ti omogućava da se doista razigraš kada je stiliziranje kose s kopčom u pitanju. Naši favoriti su: niska punđa i opuštena pletenica učvršćena velikom kopčom. Za ove stajlinge potrebno ti je manje od pola minute, a kako ih uspješno izvesti provjeri u ovom videu:

@fashionbyally

6 easy claw clip hairstyles #hairstyles #clawclip #90shairstyle #founditonamazon #fyp

♬ Therefore I Am - Billie Eilish

Možda vas zanima Ovih 5 sjajnih ljetnih frizura idealne su za sve dame koje vole nositi raspuštenu kosu Rubrika Beauty Beauty

4. Gusta kosa

Stiliziranje guste kose sa sobom nosi određene poteškoće, no tu smo da ih uspješno svladamo. Ako želiš osigurati postojanost frizure ipak ćeš morati koristiti i gumicu kojom ćeš stabilizirati niski rep i omogućiti mu da se zarotira bez raspadanja. Baš poput ostalih stilova, kosu okreni oko kažiprsta i učvrsti velikom četvrtastom kopčom. Koristeći serum za kosu ili pomadu za teksturu, zavrti vrhove prstima i dopusti im da se "razlijevaju" preko kopče. To bi trebalo izgledati upravo ovako:

5. Kovrčava kosa

Ovisno o duljini tvoje kose, ostavi neke pramenove kose sprijeda, a većinu kose uvij straga. Pričvrsti uvijeni dio velikom kopčom i popravi sve zalutale vlasi. Za gladak završetak nanesi po potrebi malo gela za kontrolu rubova. Zvuči jednostavno, a to potvrđuje i ovaj video:

 

@sariyay

Reply to @ikam2201 I finally bought some claw clips 🤗 #clawclip #hairtutorials #curls #curltok

♬ SZAS VERSE KISS ME MORE - ✨ SZA FANPAGE ✨

6.Tanka kosa

Za razliku od giuste kose, glavni cilj nije ukrotiti vlasi. Umjesto toga, zavrti kosu oko kažiprsta, zakreni je u smjeru suprotnom od kazaljke na satu tako da stvara petlju, a zatim je pričvrsti na željeno mjesto. Elegantna frizura gotova je u trenu! Video u nastavku pruža ti priliku da se u to uvjeriš i sama.

@leahmalone_

How fast can you do it #hairstyle #clawclip

♬ original sound - leah malone

 

PS: Primjere sjajnih kopči pronašle smo u aktualnoj ponudi brenda Pull&Bear, a uz privlačan retro izgled prati ih i pristupačna cijena. U to se možeš uvjeriti i sama:

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Primjeri kopči iz aktualne ponude brenda Pull&Bear

Primjeri, sve Pull&Bear: plava (39,90 kuna), boje kornjačevine (69,90 kuna), pravokutna (39,90 kuna)

Možda vas zanima Skidaju godine! Ove frizure poznatih dama će svakom licu dati pomlađeni izgled Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram@lejla.fili
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    grozno