Beauty

Savršena frizura do ramena: 7 ideja za tvoj novi styling!

  • Frizura do ramena ne mora biti monotona duljina koju uvijek nosiš na isti način
  • Uz nekoliko naših trikova i prijedloga, inspiriraj se za svoju novu frizuru
  • Donosimo ti prijedloge i za svečane i svakodnevne frizure za kosu do ramena bez puno muke!

Dužina kose do ramena, iako ti se tako ponekad ne čini, svakako je praktična i odlična za brojne frizure do ramena koje možeš nositi svakodnevno, ali i za svečanije prigode.

Frizura do ramena jedna je od najsvestranijih, jer se kosa do ramena može oblikovati i stilizirati na mnoštvo načina. S kosom duljine do ramena imaš pregršt opcija, a mi ti danas donosimo neke od njih! Ako ti nedostaje inspiracije za stiliziranje tvoje kose do ramena, posluži se našim prijedlozima za frizure kose do ramena u nastavku.

Idealna frizura do ramena

Frizura do ramena ne mora biti dosadna i monotona. Svojim uvojcima uvijek se možeš poigrati na više načina. Kod frizera možeš tražiti da te ošiša slojevito ili stepenasto kako bi tvoja kosa do ramena dobila na volumenu. Ovako ošišana kosa do ramena posebno će biti dobar izbor ako imaš tanku kosu. Osim toga, svoju frizuru do ramena možeš napraviti i uz pomoć uvijača za kosu ili viklera za bujne lokne. 

Kosa do ramena može se oblikovati u mnoštvo jednostavnih frizura do ramena, koje će istodobno pristajati tvojoj kosi, ali i tvojem licu. Lijepe frizure s kosom do ramena odlično mogu nositi i žene u 50-ima ili 60-ima. Kratka kosa i frizura ne moraju uvijek biti najbolji odgovor, već i duži uvojci i frizura do ramena mogu lijepo uokviriti i zrelije lice. Stepenaste frizure do ramena također mogu biti odličan izbor ako želiš trenutno jako trendi frizuru. Uz stenepenaste frizure do ramena tvoja kosa do ramena dobit će na volumenu.

3 trendovske frizure Možda vas zanima Ove 3 trendovske frizure se danas najviše traže, otkriva stilist i frizer Rubrika Beauty Beauty

Prednosti frizura do ramena

Frizura do ramena mnogima je omiljeni odabir duljine jer je kosa do ramena laka za održavanje. Kosa do ramena zlatna je sredina, s kojom imaš bezbroj mogućnosti kreativnog stiliziranja kose.

Svečane frizure za kosu do ramena

S dolaskom toplijih dana povećat će se potreba i za svečanijim frizurama jer nam stižu sezone svadbenih i drugih slavlja. Za takve prigode uvijek se možeš okrenuti klasici i kosu stilizirati loknama. Gušćim ili rjeđim, većim ili manjim, ostavljamo tebi na izbor. Srednja duljina koju ima tvoja kosa do ramena svakako ti omogućava da biraš ono što ti se najviše sviđa!

Svakodnevne frizure za kosu do ramena

Ako ne želiš trošiti previše vremena na slaganje frizure i potrebna ti je frizura koju možeš napraviti sama u nekoliko koraka, zalizani niski rep mogao bi biti dobra ideja!

U slučaju da ipak želiš kosu nositi raspuštenu, ravno stilizirana kosa tvoj je najbolji izbor. Ovu ultra jednostavnu frizuru možeš postići fenom i okruglom četkom za oblikovanje kose ili pak peglom za kosu.

Kosa do ramena lagana je za stiliziranje pa tako za malo sređeniji svakodnevni look možeš dodati lagane valove za jednostavnu, a efektnu frizuru do ramena.

Emiliy Ratajkowski frizura Možda vas zanima 5 klasičnih frizura koje nikad, ali stvarno nikad neće izaći iz mode Rubrika Beauty Beauty


 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0