Beauty

Produženi bob je frizura koja je uvijek u modi, a nose je i poznate dame

  • Produženi bob je frizura koja završava oko ključne kosti, a može biti stilizirana i šiškama
  • Između desetaka raznih bob frizura, ova je jedna od najsvestranijih, zadovoljava želje žena koje vole kratku kosu i žena koje vole dugu kosu
  • Mnoge zvijezde su prigrlile produženi bob, a i ti se možeš inspirirati ako želiš promjene

Produženi bob je tip frizure koja nikada neće izaći iz mode. Većina djevojaka s dugom kosom se poigrava s idejom da je ošišaju (dužina kose do brade je tako primamljiva, zar ne?). Tu su i djevojke s kratkom kosom koje ponekad požele pustiti dužu kosu, da im kosa lagano pada do ramena. Prerasli, izrasli ili produženi bob, ma kako ga nazivali, zadržava duljinu, a istovremeno zadržava klasični bob oblik. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kaia (@kaiagerber)

To je idealna frizura, bilo da puštaš kosu ili razmišljaš o kraćenju. Prošle godine ultra ležerna, prerasla kosa postala je trend, iako za neke slučajno. Mnoge djevojke s kraćom kosom morale su provećati razmake između odlazaka frizeru i smisliti načine da kosu, zbog lockdowna stiliziraju kod kuće. 

Ovaj klasik Kaiae Gerber istovremeno je glam i opušten, ovisno o tome se stilizira. Slojevi će stvoriti dodatni volumen i dati mekoću.

Sada kada smo se navikli na opušteni styling (ova dužina izgleda sjajno osušena na zraku), ispostavilo se da nam se jako sviđa. Ima cool stav kraće kose, spojen sa svestranošću duljih dužina. Također, možeš kosu svezati u rep ili šik nisku punđu u dane kada to zaželiš.

Možda vas zanima Influencerica nije prala kosu 7 dana kako bi napravila detox kose, sama se uvjeri je li vrijedilo Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rosie HW (@rosiehw)

Što se tiče djevojaka s dugom kosom, ovo skraćivanje nije zastrašujući korak u odnosu na ziheraški midi dužinu. Ako ti se sviđa, možeš ići na kraće, ako ne, samo nekoliko tjedana bit će dovoljno dugo da se vrate ti dodatni centimetri sigurnosti.

A ako te zanima kako ga nositi, budući da bob ima mnogo oblika i veličina, isto vrijedi i za produžene bobove. Možeš zadržati oblik frizure i samo produžiti centimetre. Mogla bi se odlučiti za stepenasti oblik ili oblik A (duži i oštriji sprijeda, i nešto kraći straga), ali u tom slučaju dobro je da seže do ključne kosti, a ne brade.

7 kratkih frizura koje će naglasiti tvoju ženstvenost i još te i pomladiti

Isto tako, ovaj bob vrlo je lako prenamijeniti iz ravnog u mekši bob koji seže do ramena i podići izgled igrajući se s vrhovima i teksturom. Možeg ga stilizirati ravno ili naglasiti lijepe kovrče i valove.

Žene s ovom frizurom djeluju najinteligentnije Možda vas zanima Istraživanja su pokazala da žene s ovom frizurom izgledaju najinteligentnije Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@thediannebourne

Komentari 0