Beauty

Samo JLo može nositi kolibriće na noktima, a da to izgleda ukusno i elegantno

Ne prođe ni tjedan dana, a da se JLo ne vrati s novom manikurom o kojoj svi pišu i nad kojom uzdišu. Vidjeli smo tako na rukama pjevačice neke od najtrendy manikura u proteklih nekoliko godina, uključujući kromiranu manikuru, boju vanilije, lip gloss trend noktiju, mliječne nokte, nokte pune zlata, čak gotičke dizajne. Ovaj put, njezin (a i brojnih drugih slavnih žena) vjerni manikurist Tom Bachik odabrao je nježniji dizajn, a uključio je kao temu i prirodu.

Odlučio se za iscrtavanje kolibrića na noktima pjevačice i, priznajemo, prvo što nam je na spomen ovih prica palo napamet je neki jungle dizajn pun zelenila protkanog pticama žarkih boja. No, prevarili smo se. Odlučio se za nježne puderaste tonove, unatoč temi.

 Započeo je oblikujući nokte u kratki bademasti oblik, daleko od Jenniferinog uobičajenog izgleda noktiju s dužim vrhom, a zatim nanio baby nježnu ružičastu bazu. Nakon što je fiksirao svijetloružičastu podlogu, naslikao je tankim potezima bijele boje slike cvijeća, pa čak i vrlo detaljan prikaz kolibrića. Iako nikada nismo vidjeli kolibrića (ili bilo koju pticu, kad smo već kod toga) ni na čijim noktima, dizajn je fantastičan.

Možda vas zanima Ljeto u punom sjaju: Za kolovoz biramo neodoljive manikure u divnim nijansama plave Rubrika Beauty Beauty

Dojmu pomaže i prsten s doista masivnim zelenim draguljem - jer manikura sigurno bolje izgleda s malo blještavila sa strane. Zahvaljujući neutralnim bojama koje je Bachik upotrijebio, manikura je super svestrana, lako se kombinira s različitom odjećom. A izvrsntan je izbor i za sve koji pokušavaju napraviti lagani prijelaz s ljetnih prema jesenskim vibracijama sad kad se topli mjeseci bliže kraju.

Photo: Instagram@jLo

Komentari 0