Beauty

Vintage cvjetni nokti Selene Gomez pravo su malo umjetničko djelo

  • U moru najnevjerojatnijih nail art ideja, lijepo je vidjeti nešto 'cvjetno'
  • Ručno oslikani različiti cvjetovi na svakom noktu Selene Gomez stvaraju hiperrealističan dizajn
  • Autor je Tom Bachick, poznat po svojim elegantno jednostavnim manikurama slavnih osoba

S gotičkim trendom koji se pojavljuje i popularan je ove sezone, Selena Gomez je iznenađujuće savršena slavna osoba kod koje možeš potražiti simpatičnu, ali ćudljivu inspiraciju. Primjer: Gomez se pojavila na dodjeli Zlatnih globusa 2023. izgledajući poput prave gotičke princeze, a u veljači je njezin manikurist Tom Bachik otkrio njene tamne vintage nokte s cvjetnim uzorkom.

french manikura 2023. Možda vas zanima Kako će francuska manikura izgledati ove godine: od klasike do animal printa Rubrika Beauty Beauty

Na fotografiji objavljenoj na Bachikovom Instagramu vidimo nekoliko detalja outfita osnivačice Rare Beauty, osim onoga što izgleda kao da bi mogao biti crni kaput. Ali, to zapravo i nije važno jer svu pažnju privlači Selenina manikura. Njezini nokti srednje duljine isturpijani su u obliku badema, sa sjajnom crnom bazom. Bachik je ručno oslikao različite cvjetove na svaki nokat, stvarajući hiperrealističan dizajn - lako bi mogli proći kao pravo prešano cvijeće s prigušenim bijelim, zelenim, ljubičastim i žutim laticama, zajedno sa zlatnim listićima u sredini. Umjesto stvaranja negativnog prostora između cvjetova, Bachik je nanio zlato oko latica kako bi podsjećalo na lišće.

Bachik je poznat po svojim elegantno jednostavnim manikurama (poput savršene francuske manikure Nicole Peltz Beckham i sjajnih noktiju s dijamantima Jennifer Lopez), ali ovo se smatra jednim od njegovih umjetničkih djela. Na isti način na koji chinoiserie tapete imaju nekoliko praznih prostora između zamršenih uzoraka, Bachik je veliku pozornost posvetio detaljima kada je kreirao manikuru Selene Gomez, koristeći sjenčanje za odvajanje svake latice cvijeta, kao i ombre efekte za stvaranje dubine u cvjetnom dizajnu.

To je također savršena prijelazna manikura dok čekamo da doista zavlada toplo vrijeme. Cvjetni motivi su optimističan naklon proljeću, dok se tamna baza i bogati zlatni tonovi savršeno slažu s jaknama i čizmama koje još uvijek nosimo.

Ako si oduševljena idejom da napraviš cvjetnu manikuru poput Selene, možeš stvoriti nail art s običnim lakom za nokte i kistovima za nail art. Ali, ako još uvijek radiš na svojim vještinama kada je riječ o crtanju cvijeća, možeš stvoriti ovaj izgled postavljanjem različitih naljepnica za nokte na svaki sloj nokta dok ne postigneš željeni dizajn.

Možda vas zanima Nakon koketnog stila odijevanja stigla je i koketna manikura. Decentna, lijepa i - slatka Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram Selena Gomez

Komentari 0