Beauty

Ruževi, sjajila, balzami... 7 novih proizvoda za usne na koje treba obratiti pozornost

  • S dolaskom nove sezone dolazi i želja da osvježimo svoju zalihu šminke
  • Neki od prvih proizvoda koji ćemo zamijeniti zasigurno će biti oni za usne 
  • Od hidratantnih sjajila do jesenskih mat boja ruževa, donosimo izbor najboljih proizvoda za usne 

Premda će se mnogi teško odvojiti od sjajila i hidratantnih ruževa, bez problema možemo u svoju rutinu ubaciti nekoliko mat boja i nekoliko jesenskih nijansi. Srećom, neke isprobane formule u novim nijansama, kao i novosti na tržištu, stižu u trgovine uoči sezone. Dakle, ako si spremna oprostiti se od ljetne šminke i poželjeti dobrodošlicu nekim novinama, evo sve što trebaš znati o najboljim novim proizvodima za usne za jesen.

ruž za jesen Možda vas zanima 7 boja ruževa za jesen, od nude do tamno smeđe, od ciglaste do zagasito crvene Rubrika Beauty Beauty

Milk Makeup Odyssey Hydrating Non-Sticky Lip Oil Gloss

Ovaj proizvod iz Milka doista je izvanredan. Jesen je često sinonim za mat usne, ali pravila nema, a ovaj hibrid ulja i sjajila je predobar da bi se zaobišao, bez obzira na godišnje doba. Formula kombinira bogatstvo i staklasti završetak sjajila za usne s hidratantnim i neljepljivim osjećajem ulja. Nevjerojatno je gladak i ugodan na usnama, a asortiman sadrži neutralne i neke jedinstvenije nijanse. Izgleda predivno samostalno ili nanesen na vrh olovke za usne za ultra-sočan izgled. Cijena: 24,28 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Foto: PR

Kulfi Heirloom Satin Lipstick 

Ako tražiš ruž za usne koji se može nadograditi s hidratantnom formulom i sjajnim završetkom, u ovom si je proizvodu našla. Ovo novo izdanje iz Kulfija impresionirat će svakoga, zahvaljujući kremastoj konzistenciji i nizu prekrasnih nijansi koje variraju od ružičaste do karamel smeđe. Možeš nanijeti jedan lagani sloj za poluprozirno prekrivanje ili i dodatne slojeve za potpuno prekrivanje i završetak visokog sjaja. Brand dobiva dodatne bodove za jedinstveno, doista živahno pakiranje. Cijena: 28 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Foto: PR

Saie Glossybounce High-Shine Hydrating Lip Gloss Oil

Poput novog sjajila iz Milka, ovo potpuno novo izdanje iz Saie dijete je ljubavi sjajila za usne i ulja za usne. Formulirana s hijaluronskom kiselinom, uljem jojobe i shea maslacem, glatka, gelasta tekstura djeluje hidratantno na usnama dok ih prekriva sjajem poput laka. Nije ljepljiva, poput baršzna je je i lijepo izgleda na golim usnama ili slojevito na usnama u boji. Nijanse su otprilike srednje pigmentirane pa ćeš svoje usne moći oživjeti sjajem i dozom boje, ali nisu toliko neprozirne da moraš biti precizna prilikom nanošenja. Cijena: 20,34 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Foto: PR

Hourglass Phantom Volumizing Glossy Lip Balm

Sjajila za usne u stiku su u modi u zadnje vrijeme, a ovaj iz Hourglassa je fantastičan. Izvorno lansiranje sadržavalo je niz crvenih tonova s nekoliko neutralnih tonova, ali marka je nedavno proširila liniju s prigušenijim bojama savršenim za svakodnevne make up lookove. Nude praktičnost i neometano nanošenje ruža za usne s mekim, glaziranim završetkom sjajila. Cijena: 40 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Foto: PR

Naturium Phyto-Glow Lip Balm

Neka te ime ne zavara, ovo nije prosječni balzam za usne. Formuliran sa shea maslacem, cupuacu maslacem i veganskim skvalanom, hrani usne mnoštvom hidratantnih sastojaka dok stvara supersjajni završetak. Pruža dugotrajnu hidrataciju, vidljivu dozu boje i povećanje sjaja, a sve to bez da je ljepljiv ili težak na usnama. Iako je poput hidratantne maske za usne, ali izgleda poput tradicionalnog sjajila, što ga čini odličnom opcijom za držanje u torbi za ponovno nanošenje tijekom dana. Cijena: 9,24 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Foto: PR

YSL Rouge Pur Couture Caring Satin Lipstick

Ovaj kultni ruž iz YSL-a zaživio je 1978. godine, a sada dobiva vlastiti 'sjaj' zahvaljujući ažuriranom pakiranju i poboljšanoj formuli. Asortiman i dalje sadrži mnoštvo klasičnih crvenih i neutralnih nijansi s istim satenskim završetkom kao i dosad, ali sada formula ima više sastojaka za njegu kože, poput hranjivih ceramida i ekstrakata tuberoze i opuncije. Gladak je, nevjerojatno pigmentiran i ugodan na usnama - sve što želiš od klasičnog ruža za usne. A s velikim rasponom nijansi, nećeš imati problema pronaći savršenu kombinaciju za jesen. Cijena: 43,51 euro. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Foto: PR

Nars Powermatte High-Intensity Long-Lasting Pencil

Ove jeseni želiš imati lijepe mat usne? Preporučujemo da pogledaš ovu novu Nars olovku za usne. Spaja finiš i postojanost tekućeg ruža za usne s preciznim nanošenjem olovke. Formula je nevjerojatno tanka, glatka i pigmentirana, tako da ćeš moći postići potpunu pigmentaciju u samo jednom potezu. Linija nudi niz crvenih, smeđih i ružičastih nijansi, savršenih za nošenje iz dana u noć. Cijena: 28,03 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Foto: PR

ruž za zrelu kožu Možda vas zanima 7 najboljih ruževa za zrelu kožu koji se neće neće uvući u sitne linije i naglasiti bore na usnama Rubrika Beauty Beauty
Photo: None

Komentari 0