Beauty
ruž za jesen

7 boja ruževa za jesen, od nude do tamno smeđe, od ciglaste do zagasito crvene

  • Svake godine pred kraj ljeta polako se opraštamo od jarkih crvenih, ružičastih i narančastih nijansi te okrećemo nešto tamnijim i zagasitijim tonovima ruževa i sjajila za usne
  • Iako to ne mora biti pravilo, nijanse smeđe i tamnocrvene imaju prednost, neovisno radi li se o mat, satenskim ili sjajnim finišima
  • Za osvježenu jesen, izdvajamo njih sedam koje želimo nositi na usnama cijelu sezonu

Tople smeđe nijanse, klasične crvene, bež i sve one između uvijek su nam prvi izbor kad je riječ o jesenskom makeupu, a posebno o boji koju biramo za usne. Popularne će biti i ove jeseni, no uz njih možemo isprobati i neke nove nijanse, koje do sad još nismo izabrale nositi. Tako ćemo na najlakši način polako zakoračiti u jesen i oprostiti se od ljetnih dana.

ruž za jesen | Autor: Instagram @maccosmetics Instagram @maccosmetics Foto: Instagram @maccosmetics

Od klasičnih jesenskih nijansi, do moderniziranih i osvježenih trendovskih kombinacija boja, u nastavku donosimo sedam savršenih boja ruževa za jesen s mat i sjajnim finišima.

Možda vas zanima MAC ima prvi puder na bazi seruma! Inovativna formula koju su dugo razvijali napokon je tu Rubrika Beauty Beauty

Tople smeđe nijanse savršene su za hladnije jesenske dane

ruž za jesen | Autor: Instagram @sarahbuo Instagram @sarahbuo Foto: Instagram @sarahbuo

Smeđa boja idealna je za jesen, a tople i nježne smeđe nijanse koje pristaju svim tonovima kože bolje i lakše će se uklopiti u sve makeup lookove ili ako tek počinjemo isprobavati tamnije smeđe varijante.

ruž za jesen | Autor: Chanel Chanel Foto: Chanel. Rouge Allure ruž za usne, nijansa 212 Caractere, (47,00 eur)

Cigleno crvena idealna je za svaki dan

ruž za jesen | Autor: Instagram @melaniestrada Instagram @melaniestrada Foto: Instagram @melaniestrada

Dobru crvenu nijansu koja savršeno pristaje našem tonu i lako se nanosi uvijek je dobro imati pri ruci, a jedna od takvih mogla bi biti i cigleno crvena nijansa, s narančastim ili smeđim podtonovima.

ruž za jesen | Autor: dm dm Foto: dm. L'Oréal Paris, Color Riche Intense Volume Matte ruž za usne, nijansa 336 Rouge Avant-Garde, (12,20 eur)

Moćna tamna olovka za usne u stilu 90-ih

ruž za jesen | Autor: Instagram @sarahbuo Instagram @sarahbuo Foto: Instagram @sarahbuo

Modni i beauty trendovi iz 90-ih stalno nam se vraćaju u osvježenim i moderniziranim izdanjima, a među njima je i kombinacija tamne olovke sa svjetlijim tonom ruža na ostatku usana, koja je jednako savršena za jesenske dane, a na usnama stvara dimenziju i ravnotežu.

ruž za jesen | Autor: Douglas Douglas Foto: Douglas. MAC olovka za usne, nijansa Nightmoth, (26,19 eur)

Latte usne

Latte trend preplavio je modni i beauty svijet, a na početku jeseni uz cjelokupni latte makeup i latte nokte fokusiramo se i na latte usne u tonovima kave, kremaste karamele i čokolade. Umjesto brončanih nijansi koje su bile u središtu ljetnog latte looka, fokus je sad na mekim satenskim i kremastim finišima.

ruž za jesen | Autor: Douglas Douglas Foto: Douglas. Armani ruž za usne, nijansa Romanza, (45,99 eur)

Izblijedjele crvene nijanse

ruž za jesen | Autor: Instagram @afnandano Instagram @afnandano Foto: Instagram @afnandano

Iako klasična crvena nikad neće izaći iz mode, tamniji i zagasitiji crveni ruž boje vina veći je tren za ovu jesen, posebno u pomalo ispranoj, no i dalje intenzivnoj verziji s baršunastom teksturom.

ruž za jesen | Autor: Douglas Douglas Foto: Douglas. Shiseido, VisionAiry Gel ruž za usne, nijansa 204 Scarlet Rush, (37,03 eur)

Tamnosmeđa espresso nijansa

ruž za jesen | Autor: Instagram @nicole.mua Instagram @nicole.mua Foto: Instagram @nicole.mua

Smeđa boja ruža bezvremenski je izbor za jesen, a posebno će osvježeno i najtamnija nijansa, poput tamnosmeđe espresso, izgledati u varijanti sa sjajnim finišem.

ruž za jesen | Autor: Notino Notino Foto: Notino. Max Factor, mat ruž za usne, (6,30 eur)

Nježno crvena boja jagode

ruž za jesen | Autor: Instagram @daniellemarcan Instagram @daniellemarcan Foto: Instagram @daniellemarcan

I dok većinom biramo zagasitije i tamnije nijanse kad je riječ o jesenskim bojama ruževa, uvijek se nađe mjesta i za koju vibrantnu, poput ove crvene, koja će biti idealan dašak svježe i vedre intenzivne boje u jesen.

ruž za jesen | Autor: patmcgrath.com patmcgrath.com Foto: patmcgrath.com. Pat McGrath MatteTrance™ ruž za usne, nijansa Elson 2, (27,00 eur)

Možda vas zanima Ljeto još nije došlo svom kraju, a prvi adventski kalendar već je stigao u prodaju! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @ash_kholm

Komentari 0