Beauty 05. svibnja 2015.

5 najljepših beauty lookova s Met Gale

@www.splash.com.

Kineska tema inspirirala je zvijezde da elemente kineskog kazališta unesu u svoje glamurozne večernje lookove. Donosimo pet diva kojima je to definitivno uspjelo!

Diane Kruger

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Diane Kruger uvijek je rado viđena na crvenom tepihu. Ovoga puta nosila je prekrasnu koraljnu nijansu na usnama te decentno izvučen crni tuš na gornjem kapku. Iako je njen look više moderna verzija pin-upa, nego azijskog looka, cvijeće u kosi je dodatak koji naglašava temu večeri.

Rihanna

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Rihannina haljina je izazvala željeni efekt – pjevačica Barbadosa je vjerojatno zvijezda o kojoj se trenutno najviše piše! Međutim, njen make up je mnogo bolje pogođen, slaže se kritika. Zemljane tonove posebno podižu ravne obrve u stilu Spocka iz 'Zvjezdanih staza'.

Kim Kardashian

 | Autor: @www.splash.com @www.splash.com

Iako se nije pretjerano trudila da bude u skladu s temom večeri, Kim nas je oduševila nešto nježnijom interpretacijom svog klasičnog 'contour' looka. Umjesto strogih kontura i velike količine bronzera, odabrala je nježne i prozračne nijanse koje joj mnogo bolje stoje.

Rachel Weisz

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Rachel Weisz je prošetala noseći look koji je na prvi pogled klasičan. Međutim, crveni ruž upotpunila je delikatnim nijansama plave, sive i ljubičaste čime je ovom looku dala trendi zaokret.

Dakota Johnson

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Da za dobar dojam ponekad treba pretjerati, najbolje zna Dakota Johnson. Mlada glumica nosila je izrazito naglašen tuš koji je izvučen gotovo do samog kraja obrva. Dramatične linije kombinirala je s nježnom mat ružičastom nijansom na usnama za mladenački dojam.

Lookove detaljnije pogledaj u galeriji...

Komentari 0