Beauty

Pronašli smo povoljan set za odličan trajni lak koji možeš napraviti sama kod kuće

  • Složit ćemo se kako je uredna manikura stvar osobne higijene i detalj koji uvijek volimo vidjeti na sebi
  • Ipak, odlasci u salon iziskuju vrijeme i novac, ali dobra vijest je ta što smo naišli na odličan set za trajni lak iz kućne radinosti koji daje vrlo profesionalne rezultate
  • Radi se o HI HYBRID UV Starter Setu s kojim u svakom trenu možeš imati lijepo uređene nokte

Ovaj sjajan set je kao stvoren za tebe ako uživaš u lakiranju noktiju, ali čak ako to i nije slučaj, radi se o praktičnom dodatku kozmetičkoj polici koje će ti uštedjeti vrijeme i novac. Po cijeni od 52,96 eura možeš kupiti HI HYBRID set koji sadrži bazu za hibridni lak, lak u crvenoj boji, gornji tj. završni premaz koji ne zahtijeva pranje, dvije rašpice za pripremu noktiju, sredstvo za čišćenje ploče noktiju i aceton te UV lampu. U startnom paketu dobije se samo jedna boja, bezvremenska crvena, ali kolekciju lako možeš upotpunit s ostalim nijansama jer ovaj brend nudi pregršt izbora.   | Autor: fabuspot.hr fabuspot.hr Foto: fabuspot.hr / HI HYBRID UV Starter Set (52,96 eura)

Što se tiče samog korištenja, vrlo je jednostavno te sve što trebaš napraviti je slijediti bazične upute. Ako na noktima imaš lak, isti je potrebno odstraniti te nokte prebrisati sredstvom za čišćenje koje dobiješ u paketu, a zatim krenuti s daljinom aplikacijom prema uputama. Za kraj, manikuru je potrebno „zapeći“ i to je to – savršeni nokti su spremni. Dakako, osim manikure, možeš napraviti i pedikuru te u svakom trenutku i na nogama imati lijepo nalakirane nokte.

Cherry mocha nokti Možda vas zanima Nakon usana, nijansa 'kava s trešnjama' zavladala je i noktima. Pronašli smo dva pristupačna laka Rubrika Beauty Beauty

Kao što smo spomenuli, ovaj set osim što u tvom džepu ostavlja novac koji bi izdvojila za manikuru i pedikuru, štedi i vrijeme jer ćeš već nakon prvog korištenja - bez ikakvog problema moći baratati s njime. Stoga, ako ti sve ovo zvuči zanimljivo, požuri po svoj primjerak ili se inspiriraj s idejom za poklon koji će razveseliti svaku ženu koja voli lijepo uređene nokte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Say hi to hybrid (@hihybrid)

Photo: Instagram @m.o.n.a.j / fabuspot.hr

Komentari 0