Beauty
Cherry mocha nokti

Nakon usana, nijansa 'kava s trešnjama' zavladala je i noktima. Pronašli smo dva pristupačna laka

  • Crvena boja definitivno je jedan od simbola blagdana. U ovome je razdoblju viđamo svugdje, pa i na noktima
  • Čini nam se da je ove zime "cherry mocha", boja koju je nazvao i popularizirao TikTok, zasjenila slavnu "Ferrari" crvenu 
  • Mi smo pronašli dva Aurina laka u tamnocrvenoj nijansi po cijeni od 3,64 eura s kojima možeš postići "cherry mocha" efekt

Crvena boja na noktima osim što je otmjeni klasik i predstavlja simbol blagdana, tu je i čuvena "teorija crvenih noktiju" koja je zaludjela TikTok. Ta teorija, long story short, kaže da muškarce posebno privlači crveni lak na noktima. Ta je teorija sa sobom povukla i brojne interpretacije, u koje nećemo ulaziti, ali jedno je sigurno - ima nešto u toj crvenoj boji!

Ipak, nama se čini da ove zime "običnu" crvenu zasjenila "cherry mocha" boja na noktima. Tu je boju popularizirao TikTok, stoga nas naziv nimalo ne čudi. "Cherry mocha" zapravo je tamnocrvena, ali taj je naziv suviše jednostavan za platformu kao što je TikTok koji minimalistički make up naziva raznim imenima poput "strawberry make up". 

Nazovi je kako god želiš, ali nama je ova boja toliko prekrasna i želimo je na svojim noktima ove zime, stoga smo pronašli dva Aurina laka iz LIKE A PRO kolekcije po cijeni od 3,64 eura s kojima možeš postići takav efekt!

@elenamiaou Being brave and not getting bubble bath for once paid off ♥️ #cherrymocha #cherrymochanails ♬ original sound - gilmoregirlstok
party manikure Možda vas zanima Party manikure predivno će blistati na našim noktima u prosincu - donosimo 15 ideja Rubrika Beauty Beauty

 

LIKE A PRO! Dark Plum Red nijansa

Lakovi iz Aurina LIKE A PRO linije imaju bogato pigmentiranu formulu i jednostavno se nanose, zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima pružaju dugotrajan efekt i ultra visok sjaj noktima. 
Da bi ojačala ploču nokta, savjetuje se da prije nanošenja laka u boji naneseš prozirnu bazu, a nakon boje premažieš lak top coat-om kako bi lak trajao duže i imao intenzivniji sjaj.

Nas je oduševila 121 Dark Plum Red zagasito crvena nijansa s crnim podtonom za koju smatramo da je idealna za mračniji "cherry mocha" efekt!

Aura, LAK ZA NOKTE LIKE A PRO! 121 DARK PLUM RED | Autor: auramakeup.eu auramakeup.eu Foto: Aura, LAK ZA NOKTE LIKE A PRO! 121 DARK PLUM RED (3,64 eura)

LIKE A PRO! 122 Dark Red nijansa

Samo muškarci neće primijetiti koliko su ove dvije zapravo različite!

Aurina 122 Dark Red nijansa iz iste linije jednostavno vrišti "cherry mocha". Inspiraciju za ovu tamnocrvenu boju sa smeđim podtonom Aura je pronašla u francuskoj regiji Burgundiji, a i daje taj neki francuski šik!

Aura, LAK ZA NOKTE LIKE A PRO! 122 DARK RED | Autor: auramakeup.eu auramakeup.eu Foto: Aura, LAK ZA NOKTE LIKE A PRO! 122 DARK RED (3,64 eura)

@erikalimamcelhaney can’t stop staring 🥹🍒 #nailsoftiktok #cherrymochanails #fallnails #fallnailinspo #fallnailstrend ♬ samsinclairfx on instagram - Sam Sinclair

Photo: Instagram @divinedbyshi

Komentari 0