Beauty
Princeza Diana

Manikura kakvu je nosila princeza Diana ponovno je u trendu, a evo kako je napraviti kod kuće

  • Život i naslijeđe britanske princeze Diane ne prestaju biti pod povećalom
  • Lady Di je uvijek bila besprijekorno odjevena, a njenom smislu za modu i ljepotu divili su se mnogi - a mnogi čine to još i danas
  • Evo kako kopirati njenu omiljenu manikuru 

Princeza Diana upamćena je zbog svoje ljepote, gracioznosti, dobrotvornog rada i fantastičnog smisla za modu (ovo potonje mnogi ljudi pokušavaju oponašati i dan danas). Premda ti ne možemo pomoći s plemićkom titulom ili ti pokloniti njezinu kultnu kolekciju nakita, možemo ti pomoći da kopiraš njezinu omiljenu manikuru.

Kraljevski lak za nokte već je dugo tema razgovora jer se šuška da članice kraljevske obitelji moraju nositi neutralni lak za nokte. Kraljica Elizbeta II slavno je nosila Essie nježno ružičastu nijansu 'Ballet Slipper', a princeza od Walesa, Kate Middleton, također je poznata kao obožavateljica neutralnih nijansi.

Diana je prekršila kraljevski protokol dok je nosila svoju legendarnu 'osvetničku haljinu', uparivši hrabar izgled s još odvažnijim crvenim lakom na noktima. Međutim, pokojna princeza nije uvijek imala buntovan izgled. Umjesto toga, često se odlučivala za neutralnu francusku manikuru sa svjetlucavim nadlakom. Pažljivo istraživanje trendova noktiju koje je provela Fresha, online beauty servis, otkrilo je da će Dianina bezvremenska, neutralna manikura biti vrlo popularna ove sezone.

 | Autor: Profimedia Profimedia Princeza Diana

Ako želiš dodati dašak klase, razmisli o dodavanju sedefastog gornjeg sloja francuskoj manikuri, baš kao Diana, jer je to sjajan način da moderniziraš klasični stil. Predviđa se da će članovi kraljevske obitelji biti izvor inspiracije za mnoge koji će gledati posljednju sezonu 'Krune' ovog studenog, poručuju iz Fresha. 

Prvi dio posljednje sezone hit serije premijerno se prikazuje od 16. studenog. Ovo poglavlje, koje se sastoji od četiri epizode, fokusira se na princezu Dianu. Dopusti njenom nasljeđu da živi dalje svladavanjem njezine prepoznatljive manikure.

Kako napraviti manikuru princeze Diane

Neka bude kratko i slatko

Posljednjih su godina dugi nokti bili u modi, ali Diana se obično odlučivala za kraće, prirodne nokte – što također zahtijeva manje održavanja. Prvi korak u ovladavanju njezinim izgledom je pobrinuti se da su nokti čisti i fino oblikovani.

Neutralna baza

Odaberi meku, nude nijansu kao osnovnu boju. Budući da je većina neutralnih lakova prozirnija, trebala bi dodati nekoliko slojeva ove podloge. Nijanse poput Nailberry 'Au Naturel' pogodile su savršenu nude nijansu, ali druge prekrasne neutralne opcije uključuju OPI 'Bubble Bath', 'Put It in Neutral' ili 'Funny Bunny'; Chanel 'Balerina'; Lakuro 'Cheerio'; ili Sephora 'Summer Tan'.

 | Autor: Foto: PR/L'Oxygéné Nail Polish, 19.15 eura Foto: PR/L'Oxygéné Nail Polish, 19.15 eura Foto: PR/L'Oxygéné Nail Polish, 19.15 eura

Žene sa svjetlijim tonovima kože trebale bi odabrati bazni lak s ružičastim podtonovima, dok bi one s tamnijim tonovima kože trebale odabrati dublju nude boju.

Serija 'Kruna' Možda vas zanima Ljubavna priča Lady Di i Dodija Fayeda: što je točno, a što krivo prikazano u 'Kruni'? Rubrika Life&style Life&style

Dodaj malo francuskog štiha 

Nijedna francuska manikura nije potpuna bez prepoznatljivog bijelog vrha. Dianina manikura imala je vrh koji nije bio pretjerano debeo ili tanak; umjesto toga slijedio je krivulju i debljinu vrha njezinog prirodnog nokta. Za ovaj korak odaberi svijetlu bijelu boju poput Chanel 'Insomniaque'.

 | Autor: Foto: PR/Chanel, LE VERNIS, 29,18 eura Foto: PR/Chanel, LE VERNIS, 29,18 eura Foto: PR/Chanel, LE VERNIS, 29,18 eura

Gornji sloj

Pièce de résistance ovog izgleda je biserni, blago kromirani gornji sloj. Transformira izgled iz osnovne manikure u nešto zbog čega će svi pitati za izgled. Možeš ići u puno različitih smjerova s ovim gornjim slojem, ali zapanjujuće, prozirno svjetlucanje 'Princess Awaits' iz Londontowna sviđa se svima. 

 | Autor: Foto: PR/Londontown, Princess Awaits, 14,59 eura Foto: PR/Londontown, Princess Awaits, 14,59 eura Foto: PR/Londontown, Princess Awaits, 14,59 eura

Princeza Diana Možda vas zanima Legendarna zelena koledž jakna koju je proslavila princeza Diana vraćena je u prodaju Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia

Komentari 0