Beauty

Probala sam Huda Beauty tekući ruž i OVO mislim o njemu

Ako voliš make up, sigurna sam da znaš tko je Huda Beauty - a još sigurnija da znaš nabrojati sve make up proizvode koje je dosad izdala. Ja sam se uhvatila jednog i bacila se na testiranje

Huda Beauty nedavno je krenula osvajati beauty tržište i već možemo reći da su svi njeni proizvodi bestseleri. Među njima su neupitno i tekući ruževi "Liquid Matte". Kupila sam nijansu "Heartbreaker" i stavila je na testiranje - dnevni izlazak, posao, večernji izlazak. Što zapravo Huda Kattan garantira za ovaj proizvod? Kaže kako je riječ o iznimno laganoj, no vrlo pigmentiranoj formuli, koja se nanosi kao sjajilo i u 30 sekundi postaje mat te poprima predivan efekt što asocira na brušenu kožu. No to ne misli i teksturom, za koju tvrdi da je postojana, bez grudica, ne suši se i ne skuplja usnice, a navodno se ne skida čak ni dok se ljubimo. 

Možda vas zanima Uštedi: Što sve možeš s tekućim ružem za usne? Rubrika Beauty Beauty
 

A post shared by Korana Marovic (@korana_marovic) on

Ono što me doslovno oduševilo na prvo nanošenje je predivna, maziva tekstura koja je pritom toliko pigmentirana da se skoro cijele usnice mogu namazati u jednom potezu. Aplikator je tipičan "doe foot", dakle prosječan sitniji aplikator u sjajilima za usne kojim je vrlo jednostavno nanositi proizvod. "Heartbreaker" je idealna crvena nijansa s ružičastim podtonom koja me podsjeća na nešto bogatiju i hladniju verziju ruža "Ruby Woo". Ruž je izgledao na usnama senzacionalno, nisam osjećala baš nikakvo sušenje usana i pritom su izgledale totalno prekrasno.

Možda vas zanima Kako odabrati idealan ruž za date ili poslovni sastanak? Rubrika Beauty Beauty

Usne sam, prije nanošenja ruža, ocrtala olovkom za usne kako bih ruž lakše nanijela - što je bitno naglasiti jer me ono što se dogodilo nakon nekoliko sati me, prije svega, iznenadilo. Rekla bih da su mi se nakon 3-4 sata usne naprosto počele topiti na rubovima. Doslovno, sredina je bila perfektna, a rubovi su se zamaglili. To mi se NIKAD nije dogodilo s tekućim ružem, i moram priznati da me totalno zbunilo. Ista situacija dogodila se tijekom nošenja na posao i na večernji izlazak. Ruž je zbilja otporan na poljupce, ne skida ga ni, ali masna hrana da - što je u stvari tipično za svaki tekući ruž. 

Cijena tekućeg ruža je 146 kuna, a možeš ga nabaviti na Cultbeauty.com. Bih li ga kupila opet? Da! Toliko sam zaljubljena u teksturu, boje i osjećaj koji ostavlja na usnama, da bi se rado borila s "curenjem". Doduše, probat ću ga i s drugim olovkama i obrubljivanjem s korektorom. 

Ocjena: 4/5  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima 3 skupa ruža vrijedna svake lipe Rubrika Beauty Beauty
Photo: miss7

Komentari 0