Beauty

Uštedi: Što sve možeš s tekućim ružem za usne?

Ponukani aktualnim trendom na tržištu, uvodimo te u sva čudesa koja možeš napraviti s običnim tekućim ružem!

Ove sezone iznimno se nose kremaste teksture koje na koži djeluju pomalo isprano. Vjerovala ili ne, na očima i obrazima najčešće su se nosili upravo ruževi - i to kremastih ili sjajnih finiša koje možeš prekrasno blendati prstima. Idealne nijanse su trenutačno one metalik u nekom sjajnom finišu jer razvlačenjem boje po licu ostavljaju fantastičan sjaj. Tekući ruževi za usne su, s druge strane, najbolji izbor za svakodnevnu ženu upravo zbog postojanosti boje - naprosto se ne skidaju!

Osim što ih tradicionalno možeš stavljati na usne (i što vjerujemo, radiš!), s njima možeš napraviti postojano rumenilo, tuš ili sjenilo! Pitaš se kako? Detaljne upute u nastavku!

1. Tekući ruž kao rumenilo 

Natapkaj malo ruža na ruku i pomiješaj ga s malo hidratantne kreme ili, naš favorit, strobing creamom (ili kakvim drugim tekućim highlighterom) i uzmi beauty blender i natapkaj ga na lice; ponavljaj kretnju dok ne budeš zadovoljna rezultatom. Možeš, naravno, ići i direktno bojom na lice, ali ako se ruž brzo suši puno teže ćeš ga izblendati i dobiti tanak sloj boje na koži.

 

A post shared by Netta Szekely (@nettart) on

2. Tekući ruž kao tuš

Stavi malo ruža na ruku i kistom za tuš nanesi tanku liniju. Prije toga, provjeri koji brendovi stvaraju tekuće ruževe koje je sigurno nanositi i na oči - znamo da su sigurni Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lip i MAC Cosmetics Retro Matte Liquid Lipcolour. 

 

A post shared by J A N E L L E H A N (@janellemyh) on

3. Tekući ruž kao sjenilo

Ovdje imaš dvije opcije: možeš ruž nanositi direktno na kapak kistom za usne pa po potrebi plosnatim kistom za sjenilo i tako ocrtati vrlo pravilan, geometriziran, nanos boje na oko (što je sada vrlo IN!) ili možeš natapkati ruža na ruku i kistom za blendanje sjenila nanositi na oko pa dobiti taj isprani efekt boje, što ćeš idealno doraditi na kapku prstima.

 

A post shared by M·A·C Cosmetics (@maccosmetics) on

 

Photo: Instagram

Komentari 0