Beauty

3 skupa ruža vrijedna svake lipe

Najlakše je kupiti dobar ruž - i znamo ih puno jeftinih, ali ponekad se želimo malo razmaziti, a tada posežemo za ovima, koji su stvarno vrijedni svake kunice uložene u njih

Već i ptičice na grani znaju kako dobar ruž ne znači nužno i skup ruž, no kako volimo imati highlighter za 20 kn i onaj za 300, jednaka je stvar s ruževima; uživat ćemo u Wet n Wild Metalast ruževima, ali jednako tako ćemo i poželjeti jedan onaj zlatni i ludo fotogeničan Yves Saint Laurent. Upravo takva, hedonistička ljestvica top 3 skupa ruža čeka vas danas.

1. Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Lipstick "Le Fuchsia" - 267 kn (Müller)

Moramo priznati da YSL ima očaravajuće ruževe, što se tiče teksture i izgleda, ali definitivan favorit nam je Rouge Pur Couture linija. Specifičnog kremastog finiša, iznimne pigmentiranosti i trajnosti, ovaj ruž je prelijepo nositi - osim što je ugodan, ne prelijeva se preko usana i rijetko kada ga se treba popraviti. Upozoravamo, nije kiss-proof, ali bi ga bilo koji dan stavile na usne i preskočile poljubac s dragim (dobro, barem u početku!). Ovaj put predlažemo legendarnu fuksiju kao odličan odabir, nijansu koju ionako vežemo za YSL make up.

2. Estée Lauder Pure Colour Envy Lipstick "Boldface" - 299 kn (Douglas)

Estée Lauder je, neupitno, jedan od najkvalitetnijih brendova make upa ikad, pa i na našem tržištu, a njihov tzv. sculpting ruž je baš savršenstvo. Radi se o ružu kremasta finiša i pune boje, koji ima trajnost do 6 sati. Znači, garantirano, u jednom potezu imaš punu boju na usnama, a kako ima mikropigmente u različitim podtonovima daje efekt punijih usana. Odabrali smo prekrasnu crvenu nijansu ružičasta podtona koja stoji svima i izgleda vrlo raskošno - mljac!

3. Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G. Lipstick "Bitch Perfect" - 204 kn (Cultbeauty.com)

Ruževi od Charlotte Tilbury su općepoznati hit na tržištu, i to s punim pravom. Iako je cijeli njen brend poprilično pricey, opravdava visoke cijene. Ruž K.I.S.S.I.N.G. jedan je od onih koji baš uvijek dobro izgleda - i kad imaš samo maskaru na licu i kada si ful našminkan. I ova formula je kremasta (ipak, one su najudobnije!) i vrlo pigmentirana, a zbog svoje formule daje dojam bujnijih usana. Nijansa "Bitch Perfect" idealna je nude ružičasta koja zbilja daje dojam puno većih usana i naprosto je preeeekrasna!  | Autor: miss7 miss7

Photo: miss7

Komentari 0