Beauty
Kate Middleton

Prirodne kovrče Kate Middleton dugo već nismo vidjeli. Stara fotka podsjetila nas je kako je izgledala

  • Ako na nečemu zavidimo Kate Middleton, to je što ima od 0 do 24 na raspolaganju frizera 
  • Od elegantne punđe do elaboriranie fen frizure, njezina je kosa uvijek besprijekorna, a sumnja se da nosi i ekstenzije...
  • Pa smo tako zaboravili kakvu kovrčavu grivu (i manje uglađenu) princeza od Walesa zapravo ima. Jedna stara fotografija nas je podsjetila...
  • Pročitaj također: Ovakve cipele nismo očekivali od Kate Middleton. Malo je izašla iz kraljevskih okvira

Kosa princeze od Walesa uvijek izgleda besprijekorno. Bilo da je podignuta u elegantnu punđu, isfenirana u kraljevski lijepe uvojke, savršno ispeglana za svečana događanja ili samo za Williamovu utakmicu kriketa. Čokoladno smeđa kosa Kate Middleton uvijek izaziva divljenje fanova i pomalo zavisti nas "običnih" žena koje često muku mučimo sa frizurom. Dok mi same pokušavamo iz dana u dan obuzdati vlastitu kosu i složiti frizuru, Kate sigurno ima frizera na raspolaganju od 0 do 24. Nije čudno stoga što već dugo, dugo nismo vidjeli kako njezina prirodna kosa izgleda. Kad je samo opere i osuši - kao mi.

Dapače, to se dogodilo tako davno da se nitko ni ne sjeća da Kate nema ravnu kosu već joj se kovrča. Nije baš ovčica, ali daleko je to od divnih ravih frizura kakve nosi posljednje desetljeće. 

 | Autor: Foto: Profimedia

Jedna stara fotografija, snimljena u razdoblju nakon vjenčanja princa Williama i Kate, tako otkriva da se čak ni buduća kraljica ne može nositi s učincima vlage na kosi sklonoj kovrčanju. Ovaj vremeplov nas vraća u 2012., kada je par posjetio otok Tuvanipipu u sklopu svoje turneje po Dalekom istoku povodom Dijamantnog jubileja. Suočena s vremenskim prilikama tropskih otoka, inače glatka i sjajna kosa tadašnje vojvotkinje od Cambridgea postala je voluminozna i valovita, dajući obožavateljima priliku za iznimno rijedak prizor: Kateine ​​prirodne kovrče.

Naravno, zablistala je i u tom otkrivajućem trenutku i prirodna izgleda, s lepršavim kovrčama neke sirene. Prirodni uvojci princeze od Walesa uvelike se razlikuju od njezine uobičajene frizure dotjerane do savršenstva, a to eteričnu ljepotu otkrilo je dalekoistočno putovanje i tropska klima. 

Kate Middleton vraća u modu dugo zapostavljeni trend koji se nije svidio svima

 | Autor: Foto: Profimedia

Kako princeza od Walesa danas održava kestenjaste uvojke je tajna među kraljevskim obožavateljima. O takvim trivijalnostima vijesti s kraljevskih dvora ne stižu, no stručnjaci su čak sugerirali da bi Kate mogla imati set nevidljivih ekstenzija za kosu koja poboljšava izgled i pridonosi gustoći i dužini njezine kose.

Kate Middleton svojim je kombinacijama često odala počast princezi Diani noseći slične komade Možda vas zanima Tko je Lucy Middleton, sestrična za koju mnogi vjeruju da je zabila Kate nož u leđa? Rubrika Life&style Life&style
Photo: Pixsell/Press Association

Komentari 0