Moda

Ovakve cipele nismo očekivali od Kate Middleton. Malo je izašla iz kraljevskih okvira

  • Modne kombinacije Kate Middleton uvijek se isplati pogledati, nikad ne griješi u izboru
  • Što ne znači samo da ima ukusa već se uvijek čvrsto drži i regula odijevanja koje zahtijeva njezin položaj
  • Pa su cipele ove trendovske boje veliki iskorak. Novinari i uzvanici nisu mogli ne primijetiti
  • Pročitaj također: 5 boja cipela koje će ove godine nositi svi koji makar malo prate modu

Kate Middleton uvijek nosi provjerene komade, odnosno komade koji provjereno funkcioniraju u svim službenim prilikama i na javnim pojavljivanjima - plisirane suknje, salonke od brušene kože, haljine s plaštom, plave i bež tonove... Kraljica opetovanog nošenja modnih komada pritom je pouzdana da ne može biti pouzdanija. Nikad je nećemo vidjeti u prekratkoj haljini ili da su joj se najlonke naborale. Za razliku od buntovne šogorice Meghan (koja se, priznajemo, znala vrhunski dotjerati za high society okupljanja i putovanja, dok im je prisustvovala) vojvotkinja Kate bespogovorno je prihvatila baš sva pravila koja joj položaj nameće.

Kate Middleton Možda vas zanima Inače ne baš sklona uzorcima, Kate je 'pala' je na ovaj Erdemov komplet. Znamo i čiji su poklon naušnice Rubrika Moda Moda

Stoga ne čudi što su mnogima za oko zapele Kateine cipele na vrtnoj zabavi u Buckinghamskoj palači kojoj je bila domaćica. Ne baš skandalozan izbor, nećemo pretjerivati, ali svakako neočekivan pa su njezine metalik srebrne štikle postale tema raznih komentara.

U redu, srebrne cipele su veliki trend ove godine, zaludile su zaljubljenice u modu koje se ne boje hrabrijih iskoraka i strast prema ovoj neuobičajenoj boji ne popušta. Dodaju vrlo moderan touch kombinaciji na koju se odjenu i možda su najuzbudljiviji trend obuće ove sezone. No hrabri iskoraci i neuobičajene boje nisu ono što se očekuje od vojvotkinje od Cambridgea. 

Odjenula ih je uz čednu (iako poluprozirnu) svijetloplavu kombinaciju s obaveznim šeširom na glavi. Eli Saab potpisuje suknju i bluzu s mašnom, a Philip Treacy, tko bi drugi, šešir. "Sporne"  srebrne salonke su Gianvito Rossi, a vojvotkinja im je pridružila i metalik clutch torbicu, također Eli Saab. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Nije prvi put da smo vidjeli srebrne cipele, ali prvi smo ih put vidjeli na Kate Middleton. Hrabar iskorak, odmah su zaključili poznavatelji kraljevske obitelji i njezinih regula odijevanja, ali vojvotkinju tog dana za to nije bilo previše briga, veselo je koračala travnjakom dok su njezine štikle sjale, doslovno, odbijajući zrake sunca. Inače, Gianvito Rossi njezin je omiljeni brend cipela.

 | Autor: Pr Pr Gianvito Rossi salonke (630,00 eura)

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0