Moda
Kate Middleton

Inače ne baš sklona uzorcima, Kate je 'pala' je na ovaj Erdemov komplet. Znamo i čiji su poklon naušnice

  • Kate Middleton odabrala je tamnoplavu kombinaciju za prvo pojavljivanje na Danu Commonwealtha kao princeza od Walesa
  • Uvijek elegantna, princeza od Walesa i za ovu je prigodu odabrala monokromatsku kombinaciju, no ovog puta s uzorkom
  • I princ William bio je modno usklađen s Kate Middleton, u tamnoplavom odijelu i plavoj kravati

Kate Middleton nastavlja oduševljavati svojim modnim odabirima na službenim pojavljivanjima kraljevske obitelji. Tako je za Dan Commonwealtha, koji je ove godine obilježila novom titulom, princeze od Walesa, s princom Williamom, odabrala elegantnu monokromatsku kombinaciju, koja je nastavila Katein trend nošenja monokromatskih lookova, ali ovaj put u nešto drugačijoj verziji. 

Kate Middleton | Autor: Pixsell/Press Association Pixsell/Press Association Kate Middleton i princ William

Kombinacija Kate Middleton bila je u potpunosti u tamnoplavoj boji, od šešira širokog oboda s mašnom, Erdem kompleta jakne od žakarda s peplum volanom i pripadajuće midi suknje, koji su imali bijeli uzorak sitnog cvijeća, do Emmy London ručne torbice, rukavica te Gianvito Rossi cipela od brušene kože s visokom potpeticom.

bafta 2023 haljine Možda vas zanima 10 najljepših haljina s dodjele BAFTA nagrada: Kako je Kate Middleton uspjelo starom haljinom zasjeniti mnoge? Rubrika Moda Moda

Kate Middleton | Autor: Pixsell/Press Association Pixsell/Press Association Kate Middleton

Uz tamnoplavu kombinaciju, princeza od Walesa nosila je i nakit kraljevske obitelji, Prince of Wales Feathers broš, poklon kralja Charlesa, prenio je People. Također, uz broš, nosila je i viseće naušnice sa safirima, koje su nekad pripadale princezi Diani.

Kate Middleton | Autor: Pixsell/Press Association Pixsell/Press Association Kate Middleton i princ William

Članovi kraljevske obitelji okupili su se na služenju mise u Westminsterskoj opatiji, a plava boja bila je modni izbor i princa Williama te kralja Charlesa i kraljice supruge Camille. 

Aspinal of London Mayfair torba Možda vas zanima Torbica Mayfair brenda Aspinal of London modni je dodatak koji vole brojne slavne osobe Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Press Association

Komentari 0