Life&style
Kate Middleton svojim je kombinacijama često odala počast princezi Diani noseći slične komade

Tko je Lucy Middleton, sestrična za koju mnogi vjeruju da je zabila Kate nož u leđa?

 • Lucy Middleton, Kateina je starija sestrična i njih su se dvije dobro slagale. Sad se međutim našla u sukobu interesa
 • Naime, Lucy je voditeljica pravne službe u izdavačkoj kući koja je objavila knjigu 'Spare' princa Harryja u kojoj on nema lijepih riječi za svoje kraljevske rođake
 • Lucy je unaprijed znala što se sprema, no Kate nije mogla zaštititi. Ili?

Halabuka oko knjige princa Harryja 'Spare' u kojoj iznosi neugodne priče o "bivšoj" obitelji se malo stišala, no svakako nije zamrla. Jesu li činjenice ili objede, mišljenja su podijeljena, no svakako je činjenica da si je knjigom potpuno zalupio vrata britanskog dvora. Kraljevska obitelj složna je u ignoriranju i marginaliziranju kako knjige tako i odbjeglog princa, no svakako im nije lako. Do u tančine se komentiraju njihovi postupci ispričani s Harryjeva stajališta, a vjeruje li se ili ne njegovim riječima, pažljivo se rasčlanjuje što je u napisano, uključuju se novi akteri, otkrivaju novi detalji... Pa je tako u tisku iskrsnulo i ime Lucy Middleton, sestrične Kate Middleton, a dobar dio javnosti sada vjeruje da je princezi od Walesa zabila nož u leđa. Naime, Lucy radi za Harryjevog izdavača... Točnije, pravnica je za izdavačku kuću Penguin Random House koja je knjigu izdala.

Kate Middleton svojim je kombinacijama često odala počast princezi Diani noseći slične komade Možda vas zanima Kate Middleton slavi 41. rođendan - uz privilegiju dosad rezerviranu samo za tri člana kraljevske obitelji Rubrika Life&style Life&style

Tko je uopće Lucy Middleton?

Ona je starija sestrična Kate Middleton i diplomirala je francuski i talijanski na sveučilištu Bristol 2002. - Kate ju je posjećivala u Firenci kad je ova uzela godinu pauze nakon fakulteta. Dvije godine kasnije magistrirala je pravo te počela graditi karijeru kao odvjetnica. Osim što je uspješna u svom poslu, Lucy je osoba koja dobro čuva svoju privatnost. I da, Kate ju je odabrala da bude jedna od šest (da, šest, tako se to radi u kraljevskoj obitelji) kum(ov)a princu Louisu. Također je jedna od rijetkih koja je u krvnom srodstvu s njima, a dobila je u ulogu. Naime, za tu se čast biraju obično bliski prijatelji pa tako osim što je ona kuma Louisu, samo je još Zara Tindall, Harryjeva and Williamova sestrična, odabrana da bude kuma princu Georgeu 2013.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Lucy, prva s lijeve strane, na krštenju princa Louisa

Lucy je kći Richarda Middletona, brata Kateinog oca i uvijek je pokazivala lojalnost slavnoj sestrični. Ta se odanost nije dokazivala izravno, u druženjima s Kate, ali jest u mnogim postupcima pa je Lucy tako zauzimala zaštitničku ulogu kad god bi Middletonove progonili paparazzi te je u mnogo prilika štitila Kate i njezinu sestru Pippu. 

Trenutačno radi kao stručnjakinja za autorska prava u jednom od najvažnijih izdavačkih konglomerata, na čelu je pravne službe Penguin Random Housea koji trenutačno nisu najdraža kompanija kraljevske obitelji. Naravno da su britanski mediji , a i oni šire odmah zainteresirano izvili obrve na ovu mogućnost sukoba interesa. Odjednom se Lucy Middleton našla u neugodnoj poziciji da je zaposlenica nekoga tko je direktno napao njezinu sestričnu, njezinog muža, svekra... Njezinu ulogu mnogi sada propituju: sigurno je znala što se sprema prije nego što je knjiga izašla i nije mogla učiniti ništa, čak, naravno, ni unaprijed javiti kraljevskoj obitelji što ih čeka.

Možda vas zanima Princ Harry javio se ocu princu Charlesu kako bi popravio odnos: "Harry se želi ponovno zbližiti s obitelji" Rubrika Stars Stars

A Kate i ostatak dvora šute i o sadašnjem odnosu dviju sestrična kao i o svemu vezanom uz Harryjeve izjave općenito. Lucy im je, vjerujemo, najmanja briga.  

Photo: Instagram@ _kate_middleton_royal
 • Važna obavijest
  Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
 • Anja0207

  Hrvatsko novinarstvo, ponekad se pitam zašto nisam ja novinar kad očito škola ne treba. OVA!!!!! Tko piše OVA???!!!! OVA IMA IME!!! Ovo čak nije nešto što se uči u školi nego se nosi od doma. Nikoga se ne naziva OVA ... prikaži još!
 • manfred

  Opasna