Beauty

Primer za parfeme novi je proizvod uz koji će miris na koži trajati do 24 sata!

  • Jednu stvar ne volimo, a to je kada se miris parfema nakon kraćeg vremena više ne osjeti 
  • Parfemi su neđu skupocijenijim stvarima na našem toaletnom stoliću i naravno da bismo ih htjele što bolje iskoristiti
  • Zato smo se oduševljenje ovim blagom koje je ponudilo beauty tržište: primer za parfeme
  • Pročitaj više: Čudno mjesto na koje Kim Kardashian šprica parfem

U našoj beauty rutini je zaista mnogo proizvoda, a jedni od onih koje najviše volimo su svakako parfemi. Oni nam podižu raspoloženje, zbog njih se osjećamo privlačno i zavodljivo, a nikada ih ne možemo imati dovoljno. Jedina negativna stvar u vezi parfema je to što često - ne traju dovoljno dugo na našoj koži.

Foto: Valeria Boltneva on Pexles, bočice parfema | Autor: Photo by Valeria Boltneva on Pexles Photo by Valeria Boltneva on Pexles Foto: Valeria Boltneva on Pexles, bočice parfema

Ako si se i sama susrela s ovakvim problemom - vrijeme je da te upoznamo s našim malim trikom za dugotrajnost parfema - primerom za parfeme. Baš kao i kada nanosimo šminku, za njezinu postojanost često kao pripremu stavljamo - primer. Sada nešto slično postoji i za nanošenje parfema. Primer za parfeme priprema kožu za nanošenje mirisa i pomaže da miris traje duže na koži.

Možda vas zanima Ovi parfemi s mirisom ruža odišu luksuzom, a koštaju manje od 30 eura Rubrika Beauty Beauty

Jedan od najvećih krivaca zašto se miris brzo gubi s kože je njezina suhoća i dehidriranost, a hranjivi i hidratantni sastojci u ovim proizvodima kožu održavaju vlažnom tako da se miris ima za nešto "uhvatiti" i "držati" tijekom dana. 

Foto: Unsplash+, bočice parfema | Autor: Unsplash+ Unsplash+ Foto: Unsplash+, bočice parfema

Brend Future Society je zahvaljujući biotehnologiji stvorio primer za parfeme. On sadrži sastojke koji djeluju na kožu na način da je pripreme za miris - navlaže područje, a zatim stvore optimalni pH kože na kojem miris može trajati dulje vrijeme. Sastojci uključuju standardne sastojke za hidrataciju i omekšavanje kože poput glicerina i skvalana, kao i biotehnološke sastojke. Optimal Habitat primer sadrži u sebi arginin i limunsku kiselinu koji stvaraju uravnoteženu podlogu za održavanje mirisa. Zatim tu su peptidi koji umiruju kožu i hidratantni ceramidi koji pomažu u održavanju vlažnosti kože. Prema web stranici, Optimal Habitat može učiniti da parfem na koži "stoji" i do 24 sata.

Foto: Future Society, primer za nanošenje parfema | Autor: Future Society Future Society Foto: Future Society, primer za nanošenje parfema

Foto: Future Society, primer za nanošenje parfema | Autor: Future Society Future Society Foto: Future Society, primer za nanošenje parfema Kako koristiti proizvod? Poprskaj jednom po mjestu gdje bi inače nanijela parfem (zapešće, vrat, iza ušiju), zatim ga lagano utrljaj i ostavi 30 sekundi da se osuši prije nego što naneseš parfem preko njega.  Proizvod se može kupiti na službenoj web stranici (nemaju dostavu za Europu), ali i na web shopu trgovine Nordstrom (oni dostavljaju u Europu) i cijena mu je 95 eura. 

Foto: Future Society, primer za parfem | Autor: Future Society Future Society Foto: Future Society, primer za parfem

Možda vas zanima 16 proljetnih parfema: novi mirisi i nove verzije ikoničnih parfema za proljeće i ljeto 2024. Rubrika Beauty Beauty
Photo: Future Society

Komentari 0