Beauty

Ovi parfemi s mirisom ruža odišu luksuzom, a koštaju manje od 30 eura

  • Parfemi ne moraju biti skupi, i poneki jeftiniji mogu mirisati vrlo luksuzno
  • Najbolji dokaz tome su ova tri mirisa koje možeš kupiti za manje od 30 eura
  • Osim izvrsne cijene, zajedničko im je da sadrže miris ruže, kraljice cvijeća

Teško da bilo koji drugi cvijet utjelovljuje eleganciju i luksuz tako autentično kao ruža. Stoga nije ni čudo da je to jedna od najpopularnijih mirisnih nota u svijetu parfema. Ruža može mirisati i začinsko i orijentalno, i voćno i svježe, a zahvaljujući svojoj raznolikosti daje svakom parfemu jedinstvenu komponentu. 

Pa čak i ako ružu povezujemo s luksuzom, ne moramo izdvojiti stotine eura za elegantan parfem ove cvjetne nijanse. Ne vjeruješ nam? Onda bi trebala pomirisati jedan od ova tri mirisa kojima dominira ruža. Doista mirišu na čistu eleganciju, a koštaju manje od 30 eura!

1. 'Stellar Love Moonlight Spark', Kiko Milano

Da, dobro si pročitala! Uz ruževe i sličnu kozmetiku, Kiko Milano na svom repertoaru ima i mirise. A parfemska voda 'Stellar Love Moonlight Spark' zrači zahvaljujući kompoziciji gornje note šljive mirabele, svježeg bergamota i cvijeta naranče, bazne note vanilije, sandalovine i nježnog mošusa te voćno-cvjetnog srca maline, divlje jagode, trešnjinog cvijeta i bijele ruže s bezvremenskom elegancijom i daškom svježine. Cijena: 19,99 eura. 

 | Autor: PR PR Foto: PR/'Stellar Love Moonlight Spark', Kiko Milano

Možda vas zanima U Lidl su ponovno stigli povoljniji duplići naših omiljenih parfema i sve sam ih isprobala! Rubrika Beauty Beauty

2. 'Le Bain', JOOP!

Liči, magnolija, jantar, arapska sandalovina, vanilija i tonka čine okvir cvjetnog obilja turskih ruža. Ova kompozicija je jedan od apsolutnih klasika u svijetu parfema i miriše na samopouzdanje, eleganciju i stil. Govorimo o parfemskoj vodi 'Le Bain' tvrtke JOOP! Dubina koja nastaje zahvaljujući skladnoj igri kontrastnih akorda može parirati parfemima u skupom segmentu i daje ti osjećaj luksuza. Cijena: 25 eura. 

 | Autor: PR PR Foto: PR/'Le Bain', JOOP!

3. 'Eternity', Calvin Klein

Ovaj parfem čini da se osjećaš kao da hodaš kroz more cvijeća. Baza mošusa, pačulija i ambera zaokružena je cvjetnim akordima frezije, mandarine, đurđice, jasmina i ruže. 'Eternity' Calvina Kleina daje samouvjerenu eleganciju i svježu mladolikost, čineći ga savršenim mirisnim suputnikom u svakodnevnom životu. Ako nosiš ovaj parfem, nitko neće posumnjati da si ga kupila za manje od 30 eura. Cijena: 28,70 eura. 

 | Autor: PR PR Foto: PR/'Eternity', Calvin Klein

Možda vas zanima 16 proljetnih parfema: novi mirisi i nove verzije ikoničnih parfema za proljeće i ljeto 2024. Rubrika Beauty Beauty
Photo: Pr

Komentari 0