Beauty

Novi parfem Billie Eilish 'No.3' sve je samo ne konvencionalan cvjetni miris, ali i vrlo seksi

  • Grejp, ružičasti papar, jasmin... nije da ih nema, ali Billie je sve u ovoj mirisnoj kompoziciji okrenula naglavačke
  • 'Eilish No.3', treći miris pjevačice Billie Eilish, preskače sve predvidljive mirise u korist začina, drva i topline 
  • I, uhhh, vraški je dobar…

Interes nam je odmah pobudila ideja da 'Eilish No.3 remeti' uobičajenu parfemsku 'piramidu' otkrivanja svježih gornjih, cvjetnih srednjih i dubokih donjih nota. Da, tipične gornje note živahnog grejpa i ružičastog papra postoje. Ali, pridružuje im se samo kratki bljesak jasmina, dopuštajući sandalovini, isprepletenom začinskom šafranu i toplom, baršunastom jantaru da zauzmu središnje mjesto.

„Moja inspiracija za miris 'Eilish No.3' bila je stvaranje stanja uma“, kaže Linda Chinery, viša parfumerka koja je fino prilagodila ovo novo ograničeno izdanje mirisa. „Kao što bočica pokazuje, crveno je i seksi! Raspoloženje je bilo koketno i senzualno i crveno.“

„U tradicionalnoj strukturi mirisa drveće bi bilo dio suhoće“, primjećuje Linda. „Odluka da se poremeti tradicionalna mirisna piramida bila je namjeran i promišljen izbor s ciljem da se uhvati bit Billienog nekonvencionalnog stila koji pomiče granice. Željela sam da miris ispriča i tu priču.“

 | Autor: billieeilishfragrances.com billieeilishfragrances.com Foto: billieeilishfragrances.com

Neobično je da cvjetna nota tako brzo ispari i da ti drveće i začini odjednom udare u nos. Na taj način, Eilish No.3 odjekuje postojanošću parfema iz 80-ih kao što je Poison od Christiana Diora.

Također je pomalo opojan; postoji i dašak slatkoće, potkopan zadimljenošću i mošusom. Podsjeća na tinejdžersku vožnju noćnim autobusom kući sa svojim prijateljima te naknadno raspršivanje slatkog, začinjenog parfema da prikrijemo miris cigareta. 

 | Autor: PR PR Eilish No.3 parfem

Zanimljivo je da je crvena boja sastavni dio Eilish No.3, kao i izgled bočice poput poprsja. Billie je često govorila o sinesteziji, stanju koje joj omogućuje vizualizaciju mirisa. Stoga možemo samo zamisliti da za nju seksi miriše grimizno crveno, ali na cool način.

Možda vas zanima 7 najsenzualnijih ženskih parfema: mirišu na strast i zavođenje i teško im je odoljeti Rubrika Life&style Life&style

Konačna ocjena

Kao i sve iteracije Eilish, No.3 je uniseks, veganski i certificiran kao 'cruelty-free' (bez okrutnosti prema životinjama). Također je stvoren imajući na umu generaciju Z, jer odjekuje željom za samoizražavanjem i odmicanjem od norme, napominje Linda.

Eilish No.3 toliko je neobičan da je teško odrediti na što zapravo mirišeš. Jednostavno rečeno, Eilish No.3 ima požudu ispisanu posvuda, što ga čini parfemskim ekvivalentom nošenja prozirne haljine na ležaljci od crvenog baršuna u zadimljenom francuskom jazz baru.

Kupiti ili ne?

• Razlozi za kupovinu: Dovoljno je neobičan da te ljudi pitaju koji parfem nosiš. Miriše seksi, ali na nekonvencionalan način i traje cijeli dan. Savršen poklon za Valentinovo.

• Razlozi zašto ga ne kupiti: Ako više voliš čisto, svježe cvijeće, ovo nije miris za tebe.

• Cijena: 66,67 eura za 100 ml

 | Autor: billieeilishfragrances.com billieeilishfragrances.com Foto: billieeilishfragrances.com

Hoće li postati viralan na isti način kao Eilish na bazi vanilije? Možda. Ali, ako tražiš miris koji istinski iznenađuje ili ne želiš kupovati tradicionalne parfeme za Valentinovo, onda bi Eilish No.3 mogao biti prava stvar za tebe! 

Najskuplji parfemi na svijetu Možda vas zanima 5 najskupljih parfema na svijetu: Ne znamo za miris, ali od cijene će se svakome zavrtjeti u glavi Rubrika Beauty Beauty
Photo: billieeilishfragrances.com

Komentari 0