Beauty

Ova 3 parfema inspirirana su egzotičnim cvjetnim mirisima i jednostavno su neodoljiva

  • Tražili smo nove parfeme i našli ih! Ova tri mirisa svakako ne bi trebalo propustiti
  • Naime, ovi mirisi već polako osvajaju beauty svijet i predstavljaju nove trendove 
  • Pa... ako si poklonica cvjetnih mirisnh nota, naćuli uši

Želiš malo raznolikosti na polici s parfemima? Onda obrati pažnju: S mješavinom uzbudljivih kompozicija i reinterpretiranih klasika, ova tri nova parfema osvajaju svijet ljepote i postavljaju nove trendove. Ovi mirisi obećavaju luksuz za osjetila i vrijedni su svakog centa. 

Tri nova trendi parfema koja definitivno vrijedi isprobati 

1. Colognes Intense Red Hibiscus Jo Malone

Za Colognes Intense Red Hibiscus Jo Malone kaže se da djeluje poput susreta s egzotičnim tropskim cvijetom iz prašume. Zavodljivi Cologne Intense otvara se voćnim, mekim notama mandarine i vanilije, prije nego što se divlje srce nijansi hibiskusa savršeno nadopuni dodirom jasmina i arapskog jasmina. Uzbudljiv, neobičan i senzualan miris! Cijena: 203, 54 eura. 

 | Autor: PR PR Foto: PR/Colognes Intense Red Hibiscus Jo Malone

2. Aqua Allegoria Florabloom Guerlain

S Florabloomom je Guerlain stvorio posvetu prirodi, divlju i poetsku. Parfem miriše kao vesela eksplozija cvjetnog buketa u tisuću boja. Na pozadini mahovine se ruže stapaju s akordima irisa i ljubičice, dajući parfemu sunčani, ali kremasti finiš. Cijena: 145 eura. 

 | Autor: PR PR Foto: PR/Aqua Allegoria Florabloom od Guerlaina

3. Flowerbomb Tiger Lily by Viktor&Rolf

Viktor & Rolf predstavlja Tiger Lily, egzotičnu, svježi 'eau de parfum' iz popularne kolekcije Flowerbomb. U početku sunčana kompozicija otkriva toplu eksploziju kokosovog mlijeka prije prijelaza u očaravajući akord ljiljana u srcu mirisa. Zahvaljujući senzualnoj nijansi manga, ovaj neobičan parfem ima iznenađujući finiš. Cijena: 166,55 eura. 

 | Autor: Pr Pr

Možda vas zanima 7 najsenzualnijih ženskih parfema: mirišu na strast i zavođenje i teško im je odoljeti Rubrika Life&style Life&style

Evo kako pronaći svoj 'osobni omiljeni miris'

Potraga za svojim osobnim mirisom senzualno je putovanje koje zahtijeva strpljenje i znatiželju. Započinje istraživanjem različitih obitelji mirisa - od cvjetnih nota preko svježih citrusnih aroma do dubokih drvenih naglasaka. Svaki miris govori svojim jezikom i budi individualne asocijacije.

Isplati se prikupiti uzorke u parfumerijama i isprobati ih na svojoj koži nekoliko sati, jer se mirisi razvijaju tijekom vremena i različito reagiraju na svaku kemiju kože. Savjeti stručnjaka mogu biti od pomoći, ali u konačnici tvoj vlastiti osjećaj odlučuje koji je miris tvoj pravi suputnik u svakodnevnom životu ili posebnim prilikama.

Možda vas zanima Novi parfem Billie Eilish 'No.3' sve je samo ne konvencionalan cvjetni miris, ali i vrlo seksi Rubrika Beauty Beauty
Photo: PR

Komentari 0