Beauty

Postoji piling za lice koji vidno uklanja prljavštinu i odumrle stanice s kože - morala sam ga isprobati!

  • Inače sam obožavateljica kemijskih pilinga za lice, no uz njih rijetko možemo vidjeti što se točno događa, nego eventualno možemo uživati u rezultatima koje nam pružaju
  • Sada kada sam otkrila The Body Shop Edelweiss Liquid Peel piling za lice, moram reći da nikad prije nisam imala osjećaj toliko čiste kože, a u nastavku možeš otkriti sve detalje o ovom proizvodu i mojim dojmovima
  • Ovaj prirodni piling nježno, ali vidno uklanja prljavštinu i odumrle stanice kože koje možeš vidjeti kako se nakupljaju na licu prilikom korištenja - iznimno zadovoljavajuće!
  • Pročitaj više: 5 potpuno nepopularnih savjeta koji su mi stvarno pomogli u borbi s aknama

S obzirom na to da mi i prijatelji već znaju da sam netko tko voli isprobavati nove proizvode za njegu kože, nedavno mi je jedan od njih preporučio piling za lice koji vidno uklanja prljavštinu i odumrle stanice kože s lica. Naravno da je to odmah privuklo moju pažnju i izazvalo zainteresiranost - čim sam zamislila taj zadovoljavajući osjećaj toga da vidim sve ono što ne želim na svom licu kako se odstranjuje i za sobom ostavlja glatku i mekanu kožu - morala sam to isprobati! Odmah sam se zaputila u The Body Shop po svoju bočicu Edelweiss Liquid Peel pilinga za lice.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva Foto: privatna arhiva

Možda vas zanima Istražili smo što je točno 'collagen banking' i kako od njega može profitirati naš mladoliki izgled Rubrika Beauty Beauty

The Body Shop Edelweiss Liquid Peel čisti lice i štiti ga od negativnog utjecaja okoliša

Jedna od ključnih značajki The Body Shop Edelweiss pilinga je njegova gel-to-peel tekstura koja nježno uklanja nečistoće i odumrle stanice kože kako bismo izgledali svježe i blistavo svaki dan. Najbolja stvar je to što je prikladan i za osjetljivu kožu lica. Njegovu formulu čine sastojci prirodnog podrijetla, što je dodatni bonus kod ovog proizvoda. The Body Shop Edelweiss tekući piling sada ima još snažniju formulu s dvostrukom koncentracijom runolista, biljkom koja je poznata po svojim antioksidativnim svojstvima. Naime, runolist ima pet puta veću antioksidacijsku snagu od vitamin E acetata, što znači da ovaj proizvod ne samo da radi piling i uklanja nečistoće s lica, već koži pruža dodatnu dozu antioksidansa kako bi ju zaštitio od oštećenja izazvanih negativnim čimbenicima iz okoliša. Uz to, prirodno je ojačan leontopodnom kiselinom koja mu daje dodatnu moć.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva Foto: privatna arhiva

Evo kako se pravilno upotrebljava ovaj proizvod:

  1. Prije svega, potrebno je dobro očistiti lice. To će pomoći isprati svu prljavštinu i šminku, kako bi tekući piling bio još učinkovitiji.
  2. Potom na red dolazi piling koji se nanosi na suhu kožu i polako pretvara iz gela u piling dok ga nježno utrljavamo.
  3. Nakon što se prođe po koži cijelog lica, potrebno je isprati sve s mlakom vodom kako bismo uklonili nečistoće i odumrle stanice kože.
  4. Preporučuje se ponoviti ovaj postupak 2-3 puta tjedno za svježiji i blistaviji ten.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva Foto: privatna arhiva

Eco-friendly pakiranje čini ovaj proizvod još privlačnijim

Kao da sam proizvod nije dovoljno impresivan zahvaljujući svojoj formuli, The Body Shop se također potrudio kreirati ekološki prihvatljivu ambalažu. Bočica je izrađena od 100% reciklirane plastike, što pridonosi održivijoj budućnosti. The Body Shop je brend koji nije samo predan tome da stvara učinkovite proizvode za njegu kože s prirodnim formulama, već želi i smanjiti utjecaj na okoliš.

Možda vas zanima 5 najčešćih pogrešaka u njezi kože zbog kojih možemo izgledati starije nego što jesmo Rubrika Beauty Beauty

Koji su moji dojmovi?

Dok sam umasiravala ovaj proizvod u kožu, nježnim kružnim pokretima, mogla sam vidjeti kako se nečistoće i odumrle stanice podižu s kože, tvoreći male nakupine. Uistinu je zadovoljavajuće vidjeti prljavštinu dok ju uklanjaš s lica. Ono što izdvaja The Body Shop Edelweiss tekući piling od ostalih pilinga koje sam isprobala je njegova nježna priroda. Za razliku od nekih mehaničkih pilinga koji mogu ostaviti kožu zategnutom i izazvati mikro oštećenja, ovaj tekući piling je nježan i ne izaziva nikakve neugodne nuspojave. Nježan je kao kemijski piling, ali pruža zadovoljstvo kao mehanički - što je zaslužilo plus od mene. Nakon svake upotrebe koža mi je bila svježija, sjajnija i glatka, bez osjećaja zatezanja.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva Foto: privatna arhiva

The Body Shop Edelweiss tekući piling je jedinstven proizvod u beauty svijetu. Svojom sposobnošću vidljivog uklanjanja prljavštine i odumrlih stanica kože ne samo da čini lice glatkijim i blistavijim, nego cijelo iskustvo čini iznimno zadovoljavajućim. Nježna, ali učinkovita formula čini ga prikladnim za sve tipove kože, uključujući i onu najosjetljiviju. Ako želiš postići svjež izgled lica i zdrav, prirodan sjaj kože, a istovremeno voditi računa o okolišu, toplo preporučujem isprobavanje ovog proizvoda. Dostupan je u The Body Shop trgovinama i putem web shopa po cijeni od 23,00 eura.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva Foto: privatna arhiva

Možda vas zanima Otkrila sam savršen proizvod za one kojima se ne da mazati, a imaju suhu kožu tijela kao ja - košta samo 10 eura! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Privatna arhiva

Komentari 0