Beauty
Sleepy Fringe, pospane šiške

Ova trendy frizura fokus stavlja na 'neuredne' šiške - koje možemo nositi na dva načina

  • Još uvijek tražiš idealnu frizuru? Predlažemo da iskušaš 'sleepy fringe'
  • Nisu šiške pospane, ali frizura ostavlja dojam kao da si upravo ustala iz kreveta, pomalo snena i razbarušena
  • Ova frizura ima vintage vibru koja je trenutačno u trendu, a s njom ćeš djelovati opušteno i privlačno

Ništa nije tako dobro kao probuditi se iz sna u toplom i udobnom krevetu, fino ušuškana ispod popluna. Sada pokušaj zamisliti kakva bi nam frizura u tom času izgledala savršeno, unatoč cijeloj noći u krevetu. E, pa kažu da je baš to 'sleepy fringe', odnosno "pospane šiške".

The Brachel frizura Možda vas zanima 'The Brachel' je nova frizura koja kombinira frizuru Rachel iz 'Prijatelja' i Brigitte Bardot Rubrika Beauty Beauty

Ova frizura je savršena za jesen, dodaje dobrodošlu zaštitu od hladnoće za čelo, ali uvodi i finu teksturu. Ono što je izdvaja je uska, elegantna dužina koja pokriva trepavice i stvara sanjivu zavjesu preko kapaka. Osim toga, djeluje romantično i privlačno.

Doista, idealno je spavati zimski san tijekom zime, a premda znamo da se ne bismo trebali skrivati iza kose, ponekad je lijepo imati onu dodatnu ugodnu zavjesu koja ti omogućuje da se distanciraš od ostatka svijeta. Osim što su kao mali štit iza kojeg se skrivamo, "pospane šiške" su i ludo chic. Malo prerasla duljina daje osjećaj opuštenosti, nema potrebe za stalnim skraćivanjem šiški i ima onu vintage energiju 70-ih koja trenutačno dominira trendovima kad je riječ o kosi.

Pospane šiške također nude svestranost kada je riječ o stajlingu. Možeš ih začešljati u stranu i skloniti s lica za neku laganiju verziju frizure i manje uokvireno lice ili nositi šiške naprijed za maksimalnu teksturu i dramatičnost. Budući da najkraći dio šiški dolazi točno oko vrha nosa, to je savršen sezonski stil koji će bez šišanja izdržati cijelu zimu, a onda se pretvoriti u duže zavjesa šiške, baš na vrijeme za proljeće.

Evo 4 načina kako nositi 'sleepy fringe'

Opušteno sa slojevima

Kovrčava sa Zvončica punđom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bobby Eliot (@bobbyeliot)

Ošišano i čupavo

Elegantno i 90-e

 

Možda vas zanima 6 frizura za tanku kosu koje će joj s lakoćom dodati volumen. A znamo i nekoliko vizualnih trikova... Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: None

Komentari 0