Beauty
The Brachel frizura

'The Brachel' je nova frizura koja kombinira frizuru Rachel iz 'Prijatelja' i Brigitte Bardot

  • Novih frizura nikada dosta! A one sa šiškama najveći su hit trenutačno
  • 'The Brachel' je još jedan iznenađujuće lijep hibrid frizure idealan za jesensko-zimsko doba
  • Povrh svega, može se nositi na različite načine, svaki doista originalan i poseban za sebe 

Osoba koja definitivno razumije zadaću kada su u pitanju beauty trendovi je influencerica Shay Sullivann. U trenutku inspiracije spojila je frizure iz 60-ih i 90-ih pa otišla na svoj Instagram račun kako bi podijelila sliku svog svježeg šišanja s natpisom. 'The Brachel'.

“The Brachel” kombinira dvije mnogima omiljene frizure iz dva omiljena desetljeća: šiške Brigitte Bardot iz 60-ih s debelim slojevima Rachel Green iz 90-ih.

Možda vas zanima 6 frizura za tanku kosu koje će joj s lakoćom dodati volumen. A znamo i nekoliko vizualnih trikova... Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shay (@shay.sullivann)

Prednji dio krase šiške kraće naprijed na čelu i s dužim pramenovima sa strane koje fino uokviruju lice i koje je proslavila ikona 60-ih Brigitte Bardot te dodaju lijepu teksturu i strukturu oko obrva i jagodica.

Stražnja stana ima raspoređene, isprekidane slojeve, na koje bi i sama Jennifer Aniston bila ponosna. Voluminozna frizura do ramena ima svoj stav i razigranost koji su frizuru iz 90-ih učinili tako poznatom. I naslanja se na trend midi frizure.

Ako ti se ovo sviđa na prvu loptu, imaj na umu da je tu uključen i poseban stil. Izgled se poklapa s povratkom feniranja, a 'The Brachel' najbolje funkcionira uz 'porciju' tvog sušila za kosu, s četkom na vrući zrak ili Dyson Airwrapom kako bi se dodatno podigli slojevi kose. 

 | Autor: Instagram Instagram

Osim toga, ako želiš izvući najviše iz svoje Bardot frizure, dobra je ideja da je zagriješ, pa obrišeš prašinu sa svojih retro čičak uvijača ili vrućom četkom počešljaš svoju kosu u kovrču i pričvrstiš je dok se ne ohladi.

Evo još šest načina da nosiš 'The Brachel'…

Brachel s prigušenim detaljima iz 90-ih

Brachel lob

Brachel bob

Platinasti Brachel

Prozračni Brachel

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frances (@beautyspock)

Brachel za dugu kosu

Lily Collins Možda vas zanima Zavodljiva, ali elegantna: Lily Collins ukrala je ovu chic punđicu od Francuskinja Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram

Komentari 0